Fyfan vilken kväll det kommer bli!

I got a feeling! that tonights gonna be a good good night!!!!

natt humor innan natten typ? xd

hahah äre bara jag som tyckte jag  va lite klämmig nu ;) hahah fattar ni hahahahhaha klämmig xD ;)

-

































Don't Ever Give up If You Still Want to try
, Don't Ever Wipe Your Tears If You Still Want to cry.
Don't Ever Settle for an Answer If You Still Want to know.
Don't Ever Say You Don't Love Him If You Can't Let Him Go















för dom har fel och du är underbar!

Åhh har nyss kommit in från att ha haft en välbehövlig prat stund med bella och emma!
skönt att bolla tankar ibland, känslan av att känna sig förståd och inte ensam hjälper folk så mycket!
vet att jag inte bloggat men det börjar ju bli en vana nu så hahaha x)
Igår drog jag ner till becca min budey,budey,budey och färgade håret så nu är jag redhad ännu mer ;)hahah
och i dag gjorde jag sellis med henne på salongen med dom små wovvarna :') dom är ju en drog!! ;)
I morgon äre dagen innan nyårs afton (jaa för det vet ju säker ingen?hahahaha jag är störd ) så då blire ner på en fika och llite stan med becca sen kanske michelle på kvällen! :*
Ni får ha det så bra!!
Juste jag har köpt peace and loe biljetten nu då!!! :DD::D:D
Puss

Inte trött...

halv 3...

Jag borde sova men känner mej inge trött, kanske lite men inte mke. Har städat lite på rummet, pysslat runt och sorterat alla mina kvitton, sparade de viktigaste och slängde de kvitton som jag inte ens behöver längre. Nu ligger jag i sängen och kollar på satc och försöker bli trött... Funkar inte så bra, kanske ska fixa naglarna ? Aja godnatt på er! Eller nått haha...





P e l o n ♥

But it hurt so bad.

Another day
Without your smile
Another day just passes by
But now I know
How much it means
For you to stay
Right here with me.


Forever alone! Jag är fan konstig näre gäller killar, jag bara dumpar dom för små saker -.- Blir så matt på mej sj... (!!!!)

Det är tisdag idag och jag har inte gjort så mke, vaknade vid halv 12, käka frukost, hoppa sen in i duschen en sväng och sen fixa mej och drog ner på stan med clara, tyvärr så hitta jag inte så mke, 2filmer, torr schampoo, foundation och sen köpte jag cola, chips och dipp och så fika vi oxå :) Aja jag skulle ju behöva nått till nyår.. :( Menmen får leta vidare, men ha en bra kväll nu!



Photo: 
            * Chips, dipp (Coop)
            * Torr schampoo (Kicks - 34kr)
            * Foundation (H&M - 109kr)
            * Filmer beg. (Vega - 40kr/st)

(det dåliga va att jag kunde inte ens spela upp ena filmen i min dvd, funderar på att lämna tbx den..)



P e l o n ♥


37.5 - lite feber...

A MEN HÄRLIGT...

37.5 grader feber och är förkyld och mitt huvud gör ont. Kanske bara beror på att jag är bakis ? Man mår ju som man förtjänar lixom. Igår kväll ungefär vid 8 så låg jag i soffan nere och glodde på tv när Steff ringde och fråga ifall jag skulle med på fest så det blev att fixa sej fort som fan och sen gick det utför ;) Haha nejdå men det blev en helt okej kul kväll iaf. Och idag mår man som man förtjänar.

Idag så sov jag till tjugo i 1 (sov över hos steff i lägenheten) och sen kolla vi tv och ba dog, beställde sen kebabtallrik och sen drog jag hem och kolla tv, och nu har jag precis avslutat ett 4 timmar långt samtal med Nathalie/hamstern, har pratat om allt möjjligt verkligen haha aja..

Men nu ska jag fortsätta spela lite Word feud med Clara/snigge och sen sova :) Hoppas jag mår bättre imorn för jag har både "stall dag" Rida Walky och sen ska jag på stan med clara, mellandagsrea ni vet ;) Godnatt!



Mitt paradis



P e l o n ♥

ur form as hell

Gud va jar mår dåligt alltså!Halsen strejkar,näsan hänger på och huvudvärken är hemsk!
Aja hoppas det går över till nyår i allafalll annars blire fest endå!!! ;)
Vaknade nyss från en skön dröm och nu ska jag i väg ut med sannís pluppis och tare Luugnt en stund!


Marley and me the puppy years!

FILM TIME!

Ligger i sängen och kollar på Marley and me The puppy years :) Den är verkligen rolig! Idag äre iaf söndag och jag vettefan vad jag ska göra men jag behöver inte göra nått, bara ligga i sängen och kolla film i sovtröjja och mjukisar och äta lite gött ;) Kanske drar jag till stallet och rider oxå! Men vet inte om jag orkar :s AJa ha en bra dag!

Härligt väder äre iaf ute, fick vårkänslor när jag kollade ut när jag vakna imorse :o







P e l o n ♥

Julafton! :)

kom nyss in från att träffat Olvija och snackat lite, gud vilken bra julafton det var i år då! :)
Fick det jag ville ha så blev asglad! ;)
knäppte lite kort på visa grejjer ;)
Men fick i allafall
*julklänning
*nyårs klänning
*Tjock tröja
*mössa
*"isbollar"
* dusch grejer
*högtalare¨
*Smink
*väska
*Färgboomb
*pengar (Y)
*smycken
*nessisär
*ansiktsmask
* Halsband
*ring
orkar inte lägga upp mer bilder i dag lägger säkert ut lite mer i morgon men hoppas alla hade en bra jul :*
Na th al ie

JulAfton

Julafton - lördag - 24/12-11

Min dag har varit helt okej, morgonen börja inge bra alls.. Vaknde runt halv 8 av att min mage gjorde sjukt ont.. :( Men cykla till stallet vid 10 och sen var jag där till 12, red en sväng ute med Walky, smörjde hans sadeloch träns och skämde bort han med massa morötter och borsta han riktigt länge :) Min lilla buse! Han blev aaas rädd för en hare som skutta upp och iväg från åkern -.- Liten sken tur blev det men inte långt haha, man måste alltid va beredd när man sitter på han :)

Aja nu ska jag fixa in massa grejjer på hårddisken (Y) Sen ska jag ner och mysa framför en film med familjen. Dricka coca cola och käka lite godis kanske.. om jag får i mej nå mer! :D Ha en bra kväll!





Härliga morgon!



P e l o n ♥


Merry Christmas!

God Jul på er! :)

Sitter nu i sängen proppmätt fortfarande efter all mat! Och godis och dricka, vill ba spy haha.. Aja syster och fredrik åkte hem för en stund sen, vi har kollat på Kalle Anka, käkat julmat och öppnat julklapparna, blev riktigt nöjjd över allt jag fick och shit va mke jag fick! Inte för att jag klagar ;) Men bilder nedan!







Bild 1: Bruno Banani-, britney spears parfymen
Bild 2: 2 pack lösnaglar, fransk manikyr nagellack
Bild 3: Smycketräd
Bild 4: 3 ansiktmasker, body butter och body scrub
Bild 5: Mini volym tång, pengar (500) 3 piercingar, en klocka
Bild 6: piercingarna, klockan
Bild 7: 3 filmer
Bild 8: bärbar hårddisk
Bild 9: Allt!
Bild 10: Choklad påse :)




P e l o n ♥

FRÄÄÄSCH!

Storstädning + lite "hemma spa"

Just precis! Har stor städat på rummet, va inte meningen att jag skulle de men det blev så. Dammsugit, torkat golv, dammat och putsat speglarna + tv, bytt sängkläder och torkat bordet, lagt undan lite onödigt skit och tagit fram nya ljus, tagit bort alla kläder från golvet och lagt dom i garderoben, tagit ut sopor och tagit ner massa tvätt :) Känner mej sjukt duktig nu!

Efter det så tog jag en lång dusch och raka benen osv, tvätta håret och kroppen, qeeling i ansiktet och sen smörjde jag in hela mej. känner mej sjukt frässch! :D Aja nu ska jag dricka cola och kolla film :) Ha en bra fortsättning på kvällen!


Rummet, just nu! kommer väl va stökigt om nån dag i

Fick en liten plånbok av syster igår. Riktigt bra liten grejj de där ;)





P e l o n ♥

Come back.

Dan före dopparedan eller nå sånt ?

GUD va trött jag är.. Idag (fredag) så sov jag till typ halv 12 och sen drog jag ner på stan och köpte den sista julklappen vid 2 och sen hem och bytte om och sen åkte jag till stallet och red Walky, pyssla lite med han och sen sopa jag stallgången oxå. Åkte sen hem och åt lite pizza, va inte alls sugen så åt en fjärde del bara ;s

Nu ska jag fan rycka upp mej (om det går) Ska städa hela rummet och byta sängkläder, sen blire väl coca cola, godis och film mys nere med familjen. Ha en bra kväll! Julafton imorn!


Vill bara gräva ner mej..



P e l o n ♥

Pelle svanslös jul!

:D

Har precis kommit hem från steff, hon hade lägenheten för sej sj så hade filmkväll jag hon och clara, tjocka lite med cheese balls och coca cola, vi kolla på red riding hood, due date och grown up's :)

Nu så sitter jag i sängen och pillar på min mobil, GAASH va jag är beroende av den! Helt sjukt att jag inte kan sluta hålla på med den! Aja nu ska jag iaf försöka slita mej från den och kolla på Pelle Svanslös jul kalender :D Imorn äre fredag och jag ska upp och rida och sen blire köpa sista julklappen och sen slå in de sista julklapparna, men bloggar imorn! Godnatt på er ;)






P e l o n ♥

Jeans tights = (Y)

Idag efter skolan så drog jag och anna till Kupolen en sväng, jag skulle leta byxor och som tur va så hitta jag ett par jeans tights inne på H&M för 200kr så det blev att köpa dom :) Så nu har jag nya byxor, SKÖNT! Men nej nu är jag sjukt trött! GODNATT!






P e l o n ♥

Typ julafton

Det har verkligen vart en liten julafton för mej idag! Fick en ny mobil :D Lämnade ju in min LG touch på lagning för typ en månad sen, reklamerat den så nu fick jag en ny och den blir as bra oxå, mke bättre än den förra! :) Men kommer sakna tangentbordet :( Aja bild nedan!

Sony Ericsson Xperia Play

Den är rätt stor och det tkr jag om :) Ville verkligen inte ha nån liten fjuttig mini touch ;s



Nöjjd är jag iaf :)



P e l o n ♥

Rosa naglar

Målade naglarna rosa igår!

JULLOV! Underbart härligt, ska sova läänge imorn och sen åka upp på stan och köpa sista julklappen! Och så ska jag baka och ba chilla :) Torsdag imorn förresten oxå.

Just nu ligger jag i soffan nere i vardagsrummet och kollar på tomten är far till alla barnen, ska nog sova efter filmen.. SJUKT trött.. Aja godnatt på er!








P e l o n ♥

Outfit - 2011 - 21/12

Outfit idag! :)




Tröja: H&M
Linne: Vero Moda
Byxor: Cubus
Ringar: Gina tricot



P e l o n ♥

Piff & Puff!

Är jag 17 eller är jag 4 ? Jaadu man kan ju undra! Fanns inte ett skit att kolla på nu på kvällen så då blev det disney channel och där visades piff & puff haha så då blev det de :D

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen, eller ja iaf tvätta håret, så duschar jag på morgonen imorn, imorn äre onsdag och då börjar jag 8, vi ska snacka om apu och sen ha en liten avslutning, får säkert nån äcklig pepparkaka o lite smaklös julmust.. Aja sen äre lov!! SKÖNT! Men nej nu hoppar jag in i duschen! Och sen sova så godnatt på er :)



Önskar jag kunde spola tillbaka tiden...



p e l o n ♥


I'm so lost without you.

I would've done anything for you
To show you how much I adored you




Tisdag idag! Imorn får man jullov - fyfan va skönt!

Idag så hade jag en lektion bara, kvart i 10 - 11. AS skönt, efter det så drog jag och anna till kuplen och va där till halv 4! Shoppade lite kläder till mej sj (va på tiden!) och sen köpte jag julklapp till pappa :) Nu har jag 2 julklappar kvar att köpa och sen äre klart! Kommer bli skönt och precis lagomt till julafton (Y)

Min julafton kommer bli riktigt najjs hoppas jag! Börjar med en morgon uteritt på bästa Walky och sen blire väl pyssla lite med han i stallet och så, hem och dusha och fixa mej, kolla kalle anka med familjen och sen blire att käka julmat och sen öppna julklappar :) Undra vad jag får :O Kan inte vänta hahaha....

Men nu kommer bilder på vad jag köpt idag!




Photo 1: Hörlurar från JULA för 49kr
Photo 2: Tröja från H&M 150kr
Photo 3: 2 baslinnen från veromoda för 170kr



P e l o n ♥

Julgranen

Måndag eftermiddag spenderades i sängen, somna typ halv 3 och vakna runt halv 6 och sen efter det så gick jag och systrarna och mamma över till grannen på lite julfika. Sen hem och pynta granen :) Blev glittrig och fin!








P e l o n ♥


olle

Håll hårt i din god vän för där ute finss det gott om Ormar..
<3

HOME

Måndag!

Fan det känns inte som måndag, men så äre väl när man slutar tidigt och knappt har nån riktigt lektion. Slutade typ halv 11 idag, första lektionen var idrott och då hade vi bowling och sen vare matte i typ en halv timme för bussen från maserhallen till skolan var försenad så jaa det blev en kort matte lektion iaf.

Just nu sitter jag i sängen, ska kika lite på satc och dricka lite cola och käka cheese balls samtidigt som jag ska plugga lite :) En galen chihuahua springer även runt i sängen på jakt efter cheese balls'en haha.. Men jag bloggar väl senare, ha en bra dag!


Vitt och fint äre iaf ute, bilden togs igår så idag äre betydligt mer snö på marken :) JULIT!




P e l o n ♥


Lite bilder från gårdagen och idag

:)












P e l o n ♥

Jullov om typ...

Jullov om typ 3 dagar! Ska bli så SJUKT skönt så det är sinnes ;) Lovet behövs verkligen, ska bli så sjukt skönt att bara få sova länge, mysa i sängen och ba chilla, äta god mat och massa annat gott!

Aja söndag idag och jag har gjort rättså mke, sov hos Ärtskidan igår och vi somna väl vid 3 helt döa. Gick upp halv 10 idag! Sjukt tidigt för mej men aja drog till stallet och va kvar en stund men sen gick jag hem och delade reklam senare, gjorde klart julgodiset, åt thai mat! FYFAN va gott det va idag :) Aja sen somna jag framför tv'n och vaknade vid 6 och sen dess har jag bara kollat sex and the city. Funderar på att duscha och jag måste även plugga matte och svenska och samhällskunskap.... Kill me now! Aja bloggar senare, bjuder på lite bilder då ;)






P e l o n ♥

31536000 sekunder,525600 minuter,8760 timmar eller ett år.











Min och sannispannis "willys sannas""Zanderz""åsa stinas" års dag i dag!! :D♥
Tiden går så fort när man har roligt ;)

Na th al ie

dont worry im fine!

Hej bloggen!
har haft glapp i dator laddaren men nu jävlar ;)
Har varit en skön måndag för en gångs skull bara onödig att sendera en så bra dag i skolan...
Efter skolan drog jag ner på stan med olle och försökte hitta lite julklappisar och köpte även en till mig själv x)
Så sjukt kul vare i allafall! ;) sen kom jag aldedess nyss hem från stallet så nu väntar duschen sen ska jag dejta sängen! ;)
Puss

Cause I love you

And the road travels on
But I'm still near you
In my life, like a song
I will still hear you

<3



Lördag kväll

Väntar på att nathalie ska höra av sej, får se om vi ska träffas senare eller hure blir :s Aja just nu sitter jag nere i köket och lyssnar på musik. Idag har jag gjort rätt mke fast endå inte, kom hem från syster typ halv 12 och drog till stallet vid 12 - red walky och åkte sen hem och duscha, käka mat, slog in julklappar och baka julgodis, sortera reklamen och nu är jag här :) Bjuder på lite blandade bilder!



Walky Talky - den bästa <3



JULBAK!



P e l o n ♥


Tidiga julklappar (Y)

Jaa tidiga julklappar från jobbet och från tidningen SOLO :D Snacka om att jag blev glad när jag hitta ett paket som det stod solo på och adresserat till mej! ÄNTLIGEN! + att jag fick en biocheck av jobbet på 100 kr :) Glad cheeey!

Fredag idag iaf, vart i skolan och gjort omprov och jag klarade de! Så nu slipper jag se det där äckliga provet nå mer! Drog hem vid 10 i 12 idag oxå eftersom jag hade inget mer att göra. Nu sitter jag nere i köket och ska sminka mej, snart kommer syster oxå, vi ska nog till willys och köpa lite gott och sen drar vi hem till henne och käkar våfflor och kollar tv och snacka skit. Kommer hem imorn så det blir inge mer bloggning idag TROR JA! Aja ha en bra kväll!








P e l o n ♥


en stor del av mitt hjärta till denna plats!











  

na th al ie




its the way that you make me feel






na th al ie


Freeedag!

godmorgon!

hade typ migrän i går men det har lagt sig rätt bra nu så känns bra! :) Inge kul att vara sjuk nu till jul precis! :)
I kväll kommer sanna och  sover hos mig såå det blir bra!
nu ska jag ut och träffa emma lite fort och vänta på min broder puss!




Visst är hon allt för söt :')




Här min underbart störda grannes hus, hon är den bästa i världen. älskar dig emmapemma! ♥

na th al ie


Laddar för omprov!!

Godmorgon på er, morgonpigga ?

Det är nått jag inte är, verkligen inte! Trött som fan och kommer säkert somna på tåget som vanligt ;) Igår så blev jag petat på med ett block, ni vet med papper i. Konduktörn ville se min "biljett" haha aja rädd blev jag fan!
Lixom tänk er själva, du ligger och sover och drömmer lite och sen känner du nån som petar på dej och du kollar dit och det står en stor man där haha..

Idag äre fredag, UNDERBARA fredag! Idag ska jag sortera reklam, rida walky, snacka med min apu plats och sen ikväll sova hos syster. Och just nu taggar jag inför prov... ett omprov i näringslära, får bara hoppas på att jag inte failar igen. Men nu måste jag avsluta så ha en bra dag!

Outfit idag!


Mjukisar: Gina Tricot
Linne: H&M
Fred Perry: Stadium




P e l o n ♥

Jaa så blev det med denna dag..

Torsdag! 15/12 - 2011

Jaa imorse när jag blogga så skrev jag ju att jag inte mådde så bra, och det berodde på att jag hade feber och var hängig, så därför var jag inte med på bagerilektionen. Gick på engelska lektionen och gjorde min musik redovisningsgrejj och sen efter det satte jag mej och plugga en stund i skolan.

Åkte med tåget hem vid 10 i 12 och när jag kom hem så käka jag lite chipa och dipp, sen somna jag. Sen har jag pluggat lite, har prov imorn och jag måste dit och göra det -.- Sen efter skolan så ska jag sortera reklamen, åka och snacka med min apu plats, rida walky och sen blire syster kväll hos syster. Funderar även på att plugga lite oxå. Aja blev rätt mke att läsa för er så ska ta och avrunda och fortsätta kolla på böda sand! (Y) :D







P e l o n ♥

Gaaash!

Herrejävlar vad jag tjatar om det men GAAASH vad jag längtar till sommaren - Till paradiset ;) Böda Sand - "en del av dej" Så äre verkligen haha, iaf näre gäller mej!

Har redan börjat planera mitt sista sommarlov.. Blir en tripp runt i sverige med några kompisar, sola, bada, äta ute och festa varje dag. Ska även försöka ta mej till peace & love i sommar (Y) Så har jag bestämt att det ska va sjukt fint väder varje dag! :) Får hoppas på det iaf ;) Aja..


Man kan lixom inte bara göra annat än att ÄLSKA den underbara stranden!


raukarna


sjukt fina natur-områden

(alla bilder är från google)




P e l o n ♥

tråkigt ;)

Är beroende av : min vänner!, dom bästa på hela jordklotet♥
Gillar: positiva inställningar!killar och självklart mina vänner;)
jag äter: sånt som är gott (A)
Säger ja: hellere ä'n nej för det är mycket svårare!
Ger mig sällan in i:  saker jag vet jag inte klarar av
jag är duktig på: vara mig själv :)
Blir rädd: för att förlora människor
Stör mig på: Människor som inte kan acseptera andra
Jag läser: bloggar :=
jag är vackrast: När jag känner lika dant
Skrattar: sakdeglädjen regerar! ;)
Är en typisk: gråter till allt på tv människa ;)
Jag är lycklig: När allt är på plats och jag trivs med allt! :) när jag är hos min lilla poniey!
Jag trivs inte: när jag känner mig obekväm? ;)
Älskar: Mina vänner famil och min lilla Felda
Tror på: Att allt som händer har en mening! ör att bygga upp en som människa eller för att få en att öpnna ögonen och inse grejjor! :)

Bebis



Sitter uppe på gamla datorn en stund uvad jag hittade (A)
hhiihi kolla in dom små benen alltså, mackiebuus! <3

na th al ie

Godmorgon!

Usch, måendet är inte på topp känner jag, börjar bli mer förkyld och är helt slut, har ont i huvudet oxå. Hmm hur ska denna dag gå ? Ska ha bageri hela dagen men funderar på att fråga om jag får jobba med skolarbeten ist eftersom jag har rätt mke att gö klart! Men nej nu ska jag ta och gå ner och trycka i mej lite frukost. Ha en bra dag!





P e l o n ♥

Tyyp julkänsla!

Sikken mysig dag jag har haft idag, elleeeeeer neej....

Har fullt upp hela tiden så hinner inte ens blogga, har massa skoluppgifter jag ska göra klart ifall jag vill ha betyg i de. Typ engelska-redovisning, näringslära-omprov, en rapport-apu grejj, matte och samhällskunskap.. USCH jag avlider :( Jag kommer inte hinna allt... Får jobba som fan! Men just nu har jag siktat in mej på omprovet, palla inte göra om det ännu en ggn ifall jag skulle faila IGEN. Rapporten ligger sist i min "plan" iaf.

Aja onsdag idag - lillördag. Klev upp 5 idag, heelt slut och ville ba somna om men tvingade mej upp och drog t station. Hade bild och sen resten av dagen blev det film tittande, chill! (Y) Drog sen med nathalie/hamstern till kupolen en sväng och sen hem och plugga... Sen har jag pluggat hela kvällen med lite pauser då och då. Men nu ska jag läsa igenom alla frågor och svar och sen tänker jag somna! :) Godnatt!

(SHIT va långt inlägg!)

Gammal bild på mej! nästan 2 år sen vafan


Snart jullov! och julafton!




P e l o n ♥

2011 - 12 - 12

Måndag - ny vecka - dålig start på veckan förresten

Ligger just nu i sängen och ska nog slå på en film att somna till, börjar känna mej trött men ska ta och kika lite film endå. Men det får inte bli som igår natt, somna runt 2 -.-

Men aja, måndag idag och jag har haft skola (usch) och sen tog jag bussen till nathalie direkt och vi har typ vart ute mest, fanns inte så mke att göra heller men de va skönt att ba snacka :) Aja nu ska jag ta och kolla film! Godnatt (Y)






P e l o n ♥


love suicide is killing me




before i do what i can undo..



hej bloggen!
nu drog mamma to the store så passade på att låna hennes dator igen!
I morse var jag på besök hos tandläkaren och ja det gick väll bra!
Gick hem i dag och blötsnön dröp ner hela ansiktet! MMMMMM va roligt!
Gud va man saknar sommaren var så sjukt skönt väder då! ;) nej nu
väntar jag på att besta pelon kommmer och håller mig sällskap :)!

Puss

Na th al ie


Herregud..

FÖRLÅT för igår!

Vafan kom jag på idén att jag skulle blogga från ? -.- Aja så kan det gå ibland, nu har jag iaf vaknat och jag har väl mått bättre ;) Men det va en kul kväll, kanske inte världens roligaste men helt okej faktiskt! Däckade i sängen typ precis efter att jag bloggat -.- vaknade runt tjugo i 7 av att allt va tänt på mitt rum och datan låg upp o ner påslagen breve mej i sängen haha aja... Hoppas ni hade en bra kväll!





P e l o n ♥

FYLLE INLÄG, varning

Jaa kom typ nyss hem, och de först ja gör är att blogga! BRA jag är! Full e ja fortfaranse oxå. Känns inte bra! K'nne rmej zom en liten mus! Tyst som en mus men det är jag nog inte! Aja kvä'llen blev fan bra endå! Drog till en fest runt 10. Hade inte så kul i början men det blev kul sen, och nu är jag hemma och ska kolla film.! NAJS! men hela skallen surrar! elr snurrar! Har träfffat fett mke kul folk, bra kvälll helt enkelt!AJa nu ska jag kolla fiiiiiilm! Hare bra!




P e l o n ♥

FYFAN.

Så sjukt jävla sur!

Jävla äckel kväll.. Kommer spenderas framför tv'n hemma. Kommer fan ta livet av mej, kommer ha så sjukt tråkigt! Trodde jag skulle på fest men NEJ så blev det inte. Hääärlig lördag.







P e l o n ♥


Feeest!

åh hej bloggen! har inte kunnat blogga nått för min dator har gått sönder :/ inte roligt!kan bara hopaas att man får en i julklapp;)
 idag  träffade jag dödgrisoch michellin på en morgon promis oh sen bästa emma! :)

ska snart ner på stan och käka middag medsläkten sen ska jag träffa sanna sen blire fixa sig till fest i kväll ;)
TAGGA!

så här ser ja ut idag! :)


1½ vecka kvar

F r e d a g

God kväll/natt! Nu har jag typ nyss kommit hem, har traskat hem från steff i det slaskiga vädret i mina uggs.. USCH va blöt jag blev om mina fötter! Hatar slask väder! Aja jag och steff chillade och kolla tv, va ute och gick och köpte coca cola :)

Nu ligger jag i sängen och kollar på "min" mobil, jag bara måste ha den!!! :( Blir fan ledsen annars! Och så snackar jag med Nathalie/hamstern haha ;) Men ska ta och avrunda detta inlägg nu, så sovogtt! Bloggar imorn om jag har nå tid över..


KÄRLEK till mobilen, måste ha den :(




P e l o n ♥


Fast du inte lyssnar, vet jag att du hör endå.

Godnatt då!

Ska väl ta och sova snart, det blir inge mer bloggning för idag! Trött och helt slut är jag, ska kila ner och tabort sminket och tvätta med ansiktspeeling och smörja in med body butter (Y) Borsta tänderna men innan det ska jag dricka ett glas mjölk sen blire väl sova när jag borstat gaddarna serrni! ;) Men sovgott! Bloggar imorn.

// Lugn låt att somna till //    (<--- Klicka mellan //    // )





P e l o n ♥


Nörd jag är!

Snart blire favvo programet på torsdagar! Nämligen Böda Sand! :D

Torsdag idag, (imorn fredag!!) Idag har jag inte gjort mke, skola och sen hem och käka och nu ligger jag här och väntar på att böda sand ska börja, käkar lite chips och dipp.. FET jag känner mej :( BLÄÄ..

Aja imorn äre fredag som sagt och det betyder att det e heeelg! FYFAN va skönt, nu äre bara 1½ vecka kvar till JULLOV! Ska bli så sjukt skönt att få lov! Måste försöka hitta ett ställe att va på, på nyår!! Får damp om jag inte vet vart jag ska va o festa :( Aja nu ska jag kolla lite tv och väänta! Böda Sand nu och sen duschen! (Y)



Mitt paradis



P e l o n ♥

Morron!

Godmorgon på er! Sovit gott ?

Det har jag iaf! Och sjukt länge oxå (Y) Igårkväll så han jag kolla på ett avsnitt av gossip girl och sen somna jag runt kvart i 6, vaknade vid halv 10 av att det va sjuukt varmt i rummet, hade ju somnat med elementet på och i mjukisbyxor under täcket! Snacka om att det va varmt!

Aja sen klädde jag av mej och somna om med öppet fönster. Klockan tjugo i 2 så vakna jag av värsta knäppa ljudet utifrån, aja jag stängde fönstret  och somna om och nu är jag vaken igen, har duschat och sminkat mej.

Ska försöka hitta nå kläder sen drar man till station, hoppas tåget är försenat hahaha :) Pallar inte skola idag..





P e l o n ♥

SNÖ

Tjoobree alla snow-lovers!

Jaa idag äre onsdag, har vart en vanlig dag i skolan, blev försenad pga tågäcklet men det gjorde inte mej nått för det va ingen viktigt lektion. Dagen har gått rätt fort tkr jag och nu ligger jag äntligen här i min stora sköna säng! Ska kolla på lite gossip girl och senare blire film hade jag planerat :)

Det är ju snö ute oxå, myysigt! Men svin kallt... Nej nu ska jag inte babbla på om massa skit saker så ha en bra kväll, kanske bloggar senare!






P e l o n ♥

Yr i skallen

Shit va äre med mej idag asså ?

Har känt mej fett yr nu sen jag ställde mej upp och gick ner, känner mej fortfarande yr, som om allt lutar , kunde inte ens stå på vänstra benet utan att tippa! Blir lite rädd men det är säkert inget att oroa sej för, kanske bara är trött ? Ja så därför hade jag tänkt att jag skulle sova nu, jag ska trots allt upp 5 imorn..

Menmen godnatt på er!




P e l o n ♥

1 - 5

Jag har vart så negativ känner jag inför vintern, jag tkr verkligen inte om den men visst den är mysig! Så här kommer 5 saker jag faktiskt tkr om angående vintern!

1) - Mysiga dagar i sängen, näre är kallt, vitt o mörkt ute så äre riktigt mysigt att ligga i sängen och glo på film med lite tända ljus och kanske en godispåse och lite manligt sällskap ? ;)

2) - Chokladkalendrarna! Bara för att jag är tokig i choklad... Men man blir så glad ifall man får ta en liten chokladbit varje dag (Y) Inge ångest får jag heller eftersom det hör till december haha :)

3) - Snön, den är faktiskt riktigt fin och mysigt att titta på och visst man kan ha väldigt roligt, t ex; pulkaåkning elr snowboard! + att en bra träning på vinter är att åka längdskidor :)

4) - Julafton såklart, det är så mysigt med julmat och kalle anka på tv och julklapparna ofc! nej men julafton är riktigt mysigt, bara chilla inne hela dagen (Y)

5) - Sista dagen på året, alltså nyår! Fira att det nya året kommer med sina vänner är ju riktigt kul! Dricka och dansa och ba släppa allt. Känns alltid som en ny start på nå sätt, riktigt najjs! Raketer och tomtebloss och kanske en liten nyårs-kyss ? ;) Underbart!







P e l o n ♥

Nu blire myys!

Ny duschad! Hoppat i myskläderna, tagit fram chips och mjölk! :D

Nu blire att slå på lite gossip girl, käka chips och dricka sjukt god mjölk, fattar inte vrf jag älskar mjölk, hur kan de va så sjukt gott?! :o 

Kom hem från stallet runt halv 7 iaf, gick väldigt bra att rida, han skötte sej utan nå bus t o m !

Skoldagen har segat sej fram verkligen, imorn äre onsdag och jag börjar 8. Yeeyyy... Efter skolan så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, grey's går ju inte nå mer förrens i vår! -.-' Men ha en bra kväll alla goa och glada!

(sry för rörigt inlägg men så kan det bli ibland!)






P e l o n ♥

Snabbt litet inlägg!

Tisdag idag!

Och jag tänkte precis skriva att det va måndag! FAIL. Kändes som måndag idag eftersom igår så hade vi inga lektioner, bara en föreläsning på 1½ timme!

Nej nu ska jag fan dra till stallet och rida Walky, hoppas på att ridhuset är ledigt! Aja bloggar senare, ha en bra tisdagkväll (och där tänkte jag skriva måndag IGEN, va äre för fel på mej.. -.-')



p e l o n ♥


TIPSAR!

Tänkte bara tipsa lite om saker jag använder som är sjukt bra! Enligt MEJ

Till torra läppar nu på vinter! Oftast blir ju läpparna torra nu när det börjar bli kallare, så kanske man slickar sej om läpparna och sen blire bara mer o mer irriterat och så börjar de svida och skit. Men varje kväll så har jag på Vaselin på läpparna och jag tkr det funkar skit bra, inga torra läppar här heller! (Y) :D



Tänkte även passa på att tipsa om deo'n jag använder! Det är Pearl Beauty spray deo, man får inga fläckar på kläderna, av vissa deo's kan man ju få vita fläckar. Man blir inte blöt av den, oftast får man ju vänta med att ta på sej tröjjan när man tagit på sej deo men det är ju bara att spraya så man blir ju inte blöt (Y) + att den luktar sjukt jäävla gott och håller sej väldigt länge (lukten) och den kostar runt 30-40 kr :) Helt okej för en riktigt bra deo!







p e l o n ♥

Blir så glad!

Blir så glad när folk kommenterar!

Keep it up!
Föreslå gärna saker vi kan göra för att förbättra bloggen oxå :) Vad vill ni att vi ska skriva mer om lixom ? Vill ni ha outfit bild varje dag ? eller mer musik tips eller tips på andra saker ?

Tell us!





P e l o n ♥

Hejhopp alla trötta!

Måndag idag!

Värsta chill måndag! Fast visst jag gick upp vid 5 men aja.. Det enda jag gjort idag är att lyssna på nån dålig föreläsning, sen va jag med Ali hela dagen tills klockan halv 8 då jag drog till station och vänta på tåget som såklart va försenat men kom endå i tid hem tror ja :O grymt!

Aja vi va på kupolen en sväng så nu har jag bara 2 julklappar kvar att köpa, men sen drog vi hem till nån och va hundvakt tsm med nåra och sen blev de chips o dipp hemma hos nathalie i lägenheten, fett chill dag! Imorn äre tisdag och då äre väl inte lika chill.. menmen nu ska jag ta och sova. SJUKT trött! Godnatt på er!

Imorn ska jag rida! :) yeyyy!




p e l o n ♥

great!

måndag då, fyfan vilket bra humör man kan vara på! är verkligen på topp just nnu!!:D
nu ska ja duscha sen ska så får vi se vad som händer tror nicke skulle komma förbi en stund och umgås! hare gött! :*
na th al ie

Godnatt då!

Imorn äre måndag - ny vecka!

Jobbigt, jag vill inte till skolan imorn, jag vill inte sova och jag vill inte gå upp imorn.. Jag vill inte ha nå lektioner o jag vill inte ha vinter.. Vill ha lov och mysiga dagar i sängen med nån man gillar, jag vill även ha jul o nyår men endå sommar och grönt gräs o blå himmel! Ååh.. Nått att längta till iaf!

Imorn ringer klockan vid 5, bara gå upp och fixa sej och kanske hinner man duscha innan man ska rusa iväg till tåget.. Har idrott första lektionen, inget jag är med på (har inte vart med en enda ggn det här läsåret) Måste fan börja vara med ifall jag inte vill ha lärare efter mej och det pallar jag inte, men de e så skabbigt på idrotten. USCH men nu får jag väl lov att sova eller nå, ska kolla lite gossip girl iaf (Y) Godnatt!






p e l o n ♥

Söndags städning

Eller aa nästan!

Söndag.... och jag har inte gjort så mke, vaknade runt 11 och sen dela jag ut reklam, FYFAN. Sen kom jag fan inte ihåg va jag gjorde, kanske somna :p Aja dagen har typ spenderats i sängen, glott på tv, men ska ta och städa lite nu och sen blire duschen! Ha en bra söndagskväll (Y)

Vart fan är snön då? Visst det är skönt att den inte har kommit än, pga reklamen, sjukt drygt att gå ut o dela reklam med massa snö ute! Men det är lov om 2 veckor så man vill ju ha lite julstämning, mysigt ju! AJA den kommer väl nåndag, eller ?





P e l o n ♥

2a Advent

Ligger i sängen och hhar precis städat klart rummet! gud vilke  julstämning jag har här inne!
I går kom Pringels förbi och olivja sov här! var jätte kul som vanligt.
Nu i morse så drack jag en stor chailatte sen drog jag till bästa felda bus! :))
Nu kom jag hem för någon timma sen och har hunnit städa och duscha vilket känns jätteskönt!
+ att jag har sov morgon i morgon! skönt säger jag bara!! :)
Nej nu ligger jag och väntar på att klockan ska bli typ 6,7 då går jag på sndagsmys hos bästa grannen emma! :)
Hare göttt!! :*
Na th al ie

Typ DÖD!

LÖRDAG!

Helt jävla slut! ligger i sängen och ska försöka hitta nå kul att kolla på, senare ikväll ska jag nog till nathalie/ärtskidan, om jag inte har skjuts så får jag gå.. KUL!

Idag har jag inte gjort mke alls, sov till typ 1 och sen käka ja "frukost" och sen runt halv 2 så drog jag till stallet och red walky :) Gick väl helt okej, va väldigt trött i armarna så orka knappt hålla korta tyglar.. Menmen så kan det va ibland! Men nu ska jag kolla på film som går på tv'n :)

(anledningen till att jag inte bloggat så mke är för att jag tkr det har blivit så sjukt tråkigt när typ ingen läser den längre..)





P e l o n ♥

♥När jag var liten och svag önskade jag att du var stor och stark♥

pusss

jaha då var pstaven inne i armen då! säger bara välkommen äckel! ;) ont har jag nu efter :(
Följde med sanna efter skolan till kupolen en snabbis och fick med mig
Shampoo balsam, salt spray, tröja och ett par kängor! (y)
nu måste jag sova så sjukt trött altså! :*
glömde säga att jag pressat söndr mobilskärmen också.. ;)
Na th al ie