Grey's Anatomy <3

HERREJÄVLAR!

Ligger i sängen och kollar på Grey's! Fan va spännande de är!! Får damp att det är reklam....

Aja idag äre onsdag, skola som vanligt sen var jag med Ali och vi köpte lite julklappar och chips och dipp och kolla tv och så (Y) Men nej nu börjar det! HEJDÅ! :)





P e l o n ♥

FYFAN VAD T...

FYFAN VAD TRÖTT JAG ÄR!

Helvete vad trött jag är, helt slut i kroppen oxå! Så ska väl sova snart, skönt! Tisdag idag, har vart i skolan och efter skolan så va ja med anna o nathalie en stund och drog sen hem kvart i 5 och åkte till stallet och red walky :) Och nu ligger jag i sängen och kollar tv, men godnatt för idag! Orkar inte blogga typ..

Walky Talky <3




p e l o n ♥

picture of you,picture of me

Lite bilder från luren ;)

I cant make you love me if you dont

♥haha är jag orkar verkligen inte skriva om dagen för jag är sjukt trött men bra haren varit! :D ♥
♥Lyssna och njut!♥

Na th al ie


9an i nio bilder

härligt tid vare!
nian var helt underbar tack vare dom här! :D

Ingen blogglust men ajaa..

MÅNDAG!

Skolan har böjat igen, känns faktiskt skönt att vara tillbaka (Y) Jobbigt med lektioner bara, har svårt att koncentrera mej! Irriterande.. Menmen!

Efter skolan så drog jag med hem till min lilla hamster ;) Alltså nathalie i min klass och anna var med oxå, chillade där en stund och drog sen till kupolen och träffa nån som heter veronica (kompis till nathalie) Och så var vi där tills alla skulle dra hem typ, fick med mej nya hörlurar iaf, eftersom jag var så klantig och drog sönder mina nyaste -.- AJA så kan de gå!

Nu ligger jag iaf i sängen och kollar på Inception men ska snart sova tror jag, imorn börjar jag kvart i 10 och slutar runt 2, skönt! Menmen godnatt på er!

Mupp bild, men den bjuder jag på!

Så JÄVLA härligt! :( Ge mej sommar!



P e l o n ♥


SJTPL!!!!!

Go kväll!! :D
VIlken dag! har skrattat sönder utan andledning hela dagen OCH lärt mig något i skolan!! på samma dag helt otroligt (vi behöver inte prata om att magnus inte lärarna lärde mig det men nu äre mitt nya! :)
säger bara SJTPL!! :D:DD: de ni! ;)
Efter skolan drog jag ner på stan och köpte julklappar och en tröja till mgi själv! :)
Nej nu ska jag kolla CSI och fortsätta leva livet!;)
bjuder på en sen i sommras!!:D♥
Na th al ie

Måndag imorn!

Ny vecka - skolvecka!

Gaaash va röksugen jag är! Men är inte lika sugen att gå ut i snön.. ;S Har snöat som fan de senaste timmarna ju! Kanske lite mysigt, men blött o kallt haha..

Aja nu ligger jag i sängen och kollar på Beck - okänd avsändare. Ska väl ta och sova snart, är rätt trött och jag ska upp tidigt imorn. Skola äre imorn, första ggn på 6 veckor! Kommer kännas konstigt att va tbx där. Men nu säger jag godnatt för ikv! ;)






P e l o n ♥

:P

Nu är jag äntligen på fötterna igen! så himla skönt! :)
Igår fyllde jag 17, känns precis som att vara värdelösa 16 så ;) hhahha
Mormor och sonja har nyss varit här och firat mig i dag och fick just 1000kronor shampoo och lite greor av dom:)
Alltid bra att ha! :)
I går fick jag en locktång,parfymer, kijol,trosor,blus och pengar (y)
I kväll kommer tony troligtvis så beställer vi one picen! ;)
FÅr bli den här eftersom den går att andvända åt båda håll ;)
Na th al ie

1:a advent

Mysigt! Fast nääjj..

Idag äre söndag, sjukt tråkigt! Men det är första advent och skyltsöndag. MEN allting kommer va precis som vanligt, hade planer men dom "brann upp" som vanligt, inget blir som jag planerar...! Hatar det. Sjukt irriterad!

Allt e så regnit och grått o mulet. Jag har en riktigt ful och dålig mobil just nu och jag har inget att göra idag! Blir så sjukt jääävla irriterad :( Får väl städa mitt rum eller nått. Ha en bättre söndag än vad jag kommer ha.. (!)






P e l o n ♥

HOME

Hemma från skogsbo nu, eller aa kom hem för en stund sen, nu ligger jag i min sjukt sköna säng och kollar lite tv. Spiderman 1:an går på tv just nu, helt okej att kolla på :)

Kvällen har oxå vart helt okej, har vart med nåra människor, kollat tv och spelat kortspel och vart ute och gått. Men nu blire fan chilla med chips o cola (Y) Godnatt för idag!


jag och min nya kompis ;)  öland i somras!



p e l o n ♥

Cause i love you

And the road travels on
But I'm still near you
In my life, like a song
I will still hear you



Lördag!

Hejhopp, har precis duschat och sminkat mej, sitter i sängen och sjunger högt till en gammal låt nämligen "Someone new - Eskobar" Fett härlig låt! Aja idag har jag inte gjort så mke alls, delade ut reklam och sen drog jag till stallet och red bästa Walky! Gick as bra idag oxå :)

Nu ska jag väl hoppa i nå kläder och sen försöka få tag på ärtskidan! Får se hur jag lyckas med de.. Men ha en bra kväll ;) Bjussar på nåra sommarbilder! (y)


Fulla och glada på stan, karneval tror ja de va t o m :)



Älskade Öland! <3


Ta mej tbx! Sonisphere <3



P e l o n ♥

Min bästa

Red ju Walky idag! Gick super bra, han hoppa jätte bra och gick sjukt bra i alla gångarter! Förutom lite fjoll så kändes de sjukt NAJS!

Bjussar på lite bilder! De tråkigaste med att ha ridskolehäst att sköta om är att man bara får hoppa den lägsta höjjden qå "sockerbitarna" ifall man inte har en lärare med sej -.-... Men det är ju bra ifall man tränar sitsen iaf.. :) aja GODNATT!

Busen!





P e l o n ♥


UTBROTT!

Fick världens utbrott nyss.. Dör lite!

Kom precis hem från nathalie typ, gjort iordning en bit tårta och vatten, (tårtan fick jag för att det va sista apu dagen) men iaf så hade jag ställt det på bordet och gått ner för att tvätta av sminket och så.

Kommer upp på rummet och ena hundjäveln står och äter upp min tårtbit! (det fanns inte heller så mke tårta kvar eftersom min gluppska familj hade vart på den.. suck) Aja så jag vrålar verkligen och ba " NEEEEJ HUNDJÄVEL, FYYY! IDIOT! MIN TÅÅÅRTA! FAAN! "

Hunden typ springer därifrån med svansen mellan benen och jag går ner för att ta ny..

Pappa ( när jag kommer ner) "Fan va du vrålar, väckar hela familjen för en bit tårta, bara för att du ska ha din jävla tårtbit!" Jag ba" jaa... min tårta.." haha :') Är man fet så är man ;) Det är ju så det är!

Men nej nu ska jag käka MIN tårtbit och spela lite Need for Speed (Y) Godnatt folket!


  <-- typ jag...






P e l o n ♥

Friday! I'm in love

Dunkar musik och fixar mej!

Just precis! Det är fredag, kväll, och jag ska snart iväg till ärtskidan och chilla, vettefan va vi ska hitta på men blir väl va ute och gå en sväng och sen kolla film eller tv och ba chilla ;)

Idag vare sista apu dagen! Fett skönt det ska bli att komma tbx till skolan (Y) Träffa kompisarna varje dag typ, kommer bli awesome. Förutom att dom har gjort nått med "skolktiden" ifall man e borta nåra timmar så kan man förlora studie bidraget.. BLÄ DÅLIGT! Aja nu ska jag ta och smsa ärtskidan! Have a lovely friday!



Så sköön låt.

When I walk on by, girls be looking like damn he fly
I PIMP to the beat, walking on the street with in my new lafreak, yeah
This is how I roll, animal print pants, I patrol,
It's Red Foo with the big ass 'fro
And like Bruce Leroy I got the glow





P e l o n ♥

Godnatt!

Tröttast!

NejFan nu blire sova! NAJS. Ska ju upp tidigt imorn igen och jobba, sen äre helg! Fyhelvete va skönt! AJa nu äre jag så trött så orkar inte sitta upp mer, godnatt på er! bjuder på 3 gamla bilder jag hitta på min gamla hårddisk (Y)




Photo 1: Ett 2-3 år gammalt kort på mej
Photo 2: Luggo, min gamla B-ponny
Photo 3: Pocahontas, hästen jag var delägare på förut



P e l o n ♥


Mitt Paradis! BödaSand (Y)

BödaSand <3

Ligger i sängen och mumsar på lite godis och dricker lite jordgubbsdricka "ciderkaraktär" AS GOTT! Och till ett sjukt bra program är ju bara ännu mer awesome!

Jag är ju misslyckad ja! Skulle cykla till Willys och köpa lite gott men jag vurpa med cykeln och gick till Konsum ist hahah... Men jag hamna på fötterna iaf (Y) Så de gick bra!

Imorn äre fredag och det är SISTA apu dagen för i år, skönt! Sen efter jobbet så ska jag iväg till stallet och rida bästa Walky och senare blire sortera reklam och sen vettefan :O Får se vad som händer! Men Aja nu ska jag fortsätta kolla :)

MUMS (Y) kör lill lördag idag ist haha




P e l o n ♥

BLÄ!

AGGRESSIV! Jävla äckel cp bil jag har på spelet.. Förlorar ju bara, blir fan sur :@

Nu JÄVLAR har jag skapat ett nytt konto, ska gå sjukt bra på det har jag bestämt! Annars blir jag fan sur, eller jag menar ännu surare ;) Hmm.. Har så sjukt tråkigt oxå, skulle ju kunna åka till gymmet, har inte vart där på hela veckan :s AJA jag hittar på nåå!

Watch out!





P e l o n ♥

1 dag kvar! SKÖNT

Ja SKÖNT är ordet! 1 dag kvar på apu'n nu och det är så sjukt härligt! På måndag blire skola och träffa kompisarna (Y) FYhelvete va kul! Ser fram emot skola på måndag och nej jag är inte sjuk ;)

Torsdag idag, har typ nyss kommit hem från jobbet. Har gjort massor idag, precis som alla andra dagar! Men har lärt mej sjuuukt mke och det e bra! Men nu i väntan på mat så sitter jag i sängen och spelar Need For Speed, och lyssnar på musik, just nu spelas Eminem upp i högtalarna (LOVE IT!) Men ha en bra torsdag, bloggar senare!

Inte nog med att han rappar bra, han är så SJUKT JÄVLA snygg oxå! Grrr på han!



Ge mej killen! Han vill jag ha i julklapp ;)




P e l o n ♥

Take me away

nej nu ska jag itne blogga förens jag mår bra... förens allt är löst måste få bort allt dåligt... Det har varit dåligt tillräckligt länge nu..
vi får se näre blir
Na th al ie

Nyser o nyser o nyser!!! -.-

Onsdag idag! Snart helg (Y)

Ligger i sängen och glor på Grey's! Kom hem från Ärtskidan runt tjugo i 9, innan det så var jag i blg och har vart hela dagen (y) Gjorde prov imorse och det gick väl sådär.. Sen så var jag med Nathalie och Anna, vi chilla i nathalies lägenhet och sen så gick vi runt i kupolen en stund, köpte nya hörlurar, ÄNTLIGEN! (Y) Men nu ska jag fortsätta kolla, godnatt för ikväll! :)

Dessa fast rosa!





P e l o n ♥

Godnatt bloggvärlden!

Klockan är snart 11 och jag måste fan få sova ifall jag ska orka med nationellt prov imorn igen..

Min plan visade sej funka bra (Y) Trodde jag skulle "dra mej ur" den, brukar nästan aldrig bli som jag planerar :o Men jag drog till stallet och red, han va sjukt fin idag och det gick jätte bra, drog sen hem och åkte och handla med syster, passa då på att köpa nå fett goda lökringar, sen när jag kom hem igen så fyllde jag upp badkaret och fixa ansiktsmask och raka mej och sen smörjde jag in mej, fixa naglarna, håret och sen la jag mej i sängen med mina lökringar och kolla Gossip girl! Chill kväll (Y) Men nu måste jag sova, ska upp tiiidiigt :( Men godnatt!


Fett goda!






P e l o n ♥

Störd jag är

Sitter i badrummet och bloggar! Stört, jag vet ;) Fast egentligen inte, för det är så varmt och skönt här inne! (Y)

Men jag har värsta najsiga "planen" för dagen! Såhär äre, nu ska jag dra till stallet och rida en sväng, sen drar jag iväg och köper nå gott till senare, åker sen hem och lägger mej i varmt bad och sen blire att se fortsättningen av gossip girl!! Laddade hem de igår kväll, eller ja, det blev klart då! Men nu ska jag byta om och dra ut i kylan till hästen! Ha en bra dag! Bloggar sen :)





P e l o n ♥

TRÖÖTTAST

Fattar inte vrf jag inte går och lägger mej! Kaaaanske beror på att jag håller på o laddar ner sässong 4 av gossip girl....och de e snart klart och jag måste se om h*n överlever!! :O Ska upp om 5 timmar oxå.. Aja tänkte bara säga godnatt!







p e l o n ♥

Trötter...

Måndag - ny vecka!

Hoppas ni haft en bra start på veckan! Min var väl helt okej... jobbade till halv 2 och sen drog jag hem, slängde i mej mat och bytte kläder sen rusa ja till bussen och åkte in till stan för att träffa Nathalie, det gjorde min dag! Köpte lite nya grejjer, bilder nedan! + en julklapp åt nathalie haha :) Sen följde jag med nathalie hem och vi chilla vid tv'n och drack thé (Y)

Och nu sitter jag i sängen med lilla Polly i famnen och ska försöka fixa lite i sängen när jag bloggat klart och sen fortsätta spela need for speed.. NÖRD! ja vet...

Grejjerna!



Nu har ÄNTLIGEN fakturan till min Prem. på SOLO kommit + första tidningen! Smink-kittet får man senare, lägger då upp bilder på vad det var i! Men äntligen säger jag bara!




P e l o n ♥

Det känns inte som jag hör hemma här just nu

Jag fattar inte vad jag gjort dig eller varför du väller över dina känslor över mig?!
Förstår verkligen inte, jg känner spänningen imellan oss, Men vad förväntade jag
mig när jag berättade hur det låg till..Men va fan det är mitt liv inte ditt även fast du tror att du bestämmer...
nu slå jag på högtalarna på högsta och spenderar tid med dba och hoppas det blir bättre
Na th al ie

Back Home.

Nu ligger jag här i min underbara säng igen och spelar lite Need For Speed, kommer fan bli nörd på det igen! Måste snart sova för imorn ska jag upp halv 6 igen.. Det är måndag - en ny vecka väntar MEN det är sista apu veckan så det är väldigt skönt faktiskt! Ska bli najs att komma tbx till skolan och träffa kompisarna igen (Y)

Jag va ju hos nathalie efterm./kväll och vi va ute och promenera lite, till willys ex och köpte glass och dipp. Gick sen hem till henne och gjorde dipp och skärde upp morötter och gurka, sen kolla vi tv och prova lite smink, skön söndags kväll! Hoppas ni haft en bra söndag, Godnatt!











P e l o n ♥


Need For Speed - underground 2!

Söndag!

Jag har letat upp vårat need for speed spel, kommer ihåg att jag var VÄRSTA nörden på det förut så jag kom och tänka på hur kul det va att spela, så jag leta upp det och nu sitter jag här i sängen och ska spela!

Det är som sagt söndag och jag sov till tjugo i 11, gick sen upp och käka macka och senare gick jag med ÄCKEL reklamen.. Aja nu är de gjort och jag ska spela i väntan på mat och efter maten drar jag till Nathalie och chillar! ha en skön söndag alla!






P e l o n ♥


Right now.

Söndag nu, nån minut över 12 är klockan och jag är rätt trött.. Kanske ska hämta lite coca cola och sen kolla film i sängen, och sen sova! Lördagen har vart blää bara.. Hoppas ni haft en bättre dag/kväll än jag. Godnatt för ikväll!






P e l o n ♥

It's hard to know you.

// The funeral cover by Liz Lee // (<--- KLICKA)


Ifall inte länken syns så  //          //  <--- klicka mellan bara





P e l o n ♥


ÄCKEL AVSNITT!

Gossip Girl - fan vilket jävla äckel avsnitt!

Sista avsnittet på 3 sässongen, VAFAN va de bra för, shit va dåligt!! :( Jävla piss avsnitt! Sry men vafan hatar det, trodde inte att nått sånt skulle hända! Nu måste man ju bara ladda hem 4 sässongen och kolla fortsättningen!

Men det kommer fan inte bli en lika bra serie ifall inte h*n överlever! :'( Fast antar att h*n dör. PISS AVSNITT!





P e l o n ♥

dö för att se henne le.

Varje gång du får en tjej att gråta finns det alltid en kille som skulle dö för att se henne le.

bakis

haha precis smo det låter i dag äre bakisdag ;)

Har gjort:
40 muffins
2 sockerkakor
hur många kanelbullar som hellst ;)

Sitter hemma hos sanna och snart lär man ju städa upp allt :(



ha en skön lördag!
puss!!:*

ÄCKEL LÖRDAG

Vafan ska jag göra ikväll? Tkr fan synd om mej sj, har inget att göra precis som denna dag, inget planerat! -.- Så sjukt tråkigt.

Har precis duschat iaf, kom hem från stallet för en stund sen och nu vettefan vad som händer, ska väl lägga mej i sängen (som vanligt) och kolla gossip girl. Aja ha en bättre kväll än mej!








P e l o n ♥

nice(y)

glömde lägga ut bilderna på rummet  när ja hade städat :P
;)

Breaking Dawn - del 1 (Y)

Ja nu har jag precis kommit hem, har hunnit byta om till sovtröjja och krypit ner i sängen med min coca cola och mina pringels.

Tkt att filmen var sjukt bra men väldigt äcklig i vissa scener :S Men den va helt klart sevärd och värd att betala för iaf! Nu får jag bara vänta tills del 2 kommer ut.. Längtar redan! Aja ska slå på lite Gossip girl och senare sova, godnatt! Hoppas ni haft/har en bra fredag (Y)

Mina nya värmeljus jag fick av mamma och godis jag fick av jobbet (- reklamen)





P e l o n ♥

Akustiskt ska det vara!


Att falla är det enda sättet att ta sig upp


Stress!

Ska åka in till stan om en timme för att hämta biljetter och köpa nått gott sen blire BIO! Måste fan börja göra mej iordning, hinna duscha och så, jag e seg! Aja ha en bra kväll!



P e l o n ♥


Snälla bli min igen.



Du tog bort min hand ifrån din arm och flytta bort
Ingenting jag säger spelar längre någon roll
Och ställer mig I hallen tills jag fattar vad som hänt
Får jag ens ha kvar dig som min vän
Knyter mina skor och gå tillbaka in igen
Och sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem
Letar efter nått att säga som kan ändra allt nåt mer än det jag redan sagt






P e l o n ♥


You shot me down, but i wont fall.

F R E D A G

Hemma nu, har ju vart i skolan och gjort nationellt prov. Hoppas det gick bra! Efter provet så var jag med min sjukt efterlängtade Ali! Kul att träffa henne igen, sjukt längesen!

Nu sitter jag i sängen, funderar på om jag ska dra till stallet direkt och sen chilla innan äckel reklamen kommer, eller om jag ska kolla ett gossip girl avsnitt och dra till stallet vid 2 ist. Hmm.. Kanske ska gymma oxå? Men trore blir gossip girl nu iaf + nått att käka. Hungrar ihjäl!

Senare ikväll blire bio! Typ kvart över 9 tror ja den börja, Breaking Dawn del 1. Fyfan va jag längtat! Men nu blire mat, magen kurrar!






P e l o n ♥

...

It hurts, it hurts so bad..

//
Nathalie


Kunde inte låta bli...

Nej jag som skulle sova.. Så blev det med de!

Ligger i sängen och kollar lite GSI - (Johan falk) Provar även lite kläder, vafan kan jag ha på mej imorn ? Så jobbigt! I onsdags när jag var med nathalie så fick jag ett par tights! Mörk gråa med svart mönstring (Y) Inte nått som jag vanligt vis brukar ha på mej men dom var fan fina! Men det som är synd är att jag har en mörkgrå jacka, så det skulle ju se väldigt konstigt ut ifall jag hade tightsen och jackan :/ Hmm får se vare blir..

Men NU.. Godnatt!






P e l o n ♥

BLÄ HUMÖR . . .

Sjukt irriterad, trött och grinig..

Är på sjukt dåligt humör. Vaknade väl på fel sida, somnade runt 6 och vaknade runt 8 nu ikväll. Det va torsdag idag och min morron va sääämst! Kändes som om jag inte sovit ett skit när jag vakna och jag var tvungen att kliva upp ur min varma säng... Det är nått jag hatar! Och sen så skulle jag åka moppe t apu'n men det va SJUKT halt så kunde inte ens åka, fick lov att väcka mamma, så fick hon skjutsa mej.

Efter apu'n drog jag hem och käka och halvt sprang sen till bussen och åkte t stan för att träffa nathalie på gymmet och träna lite, va inte speciellt taggad att gymma idag ;s Helt slut, så det va inte så konstigt att jag somna sen.

Nu ligger jag i sängen och kollar criminal Minds iaf, ska väl sova snart! TRÖTT! Och imorn äre skola som gäller, har nationellt prov så måste komma upp och med tåget. Aja godnatt för idag!

Tummen ner för mitt äckliga humör, ska gräva ner mej nu...







P e l o n ♥

Taggataggatagga!

Slutar skolan om precis 13 minuter, då drar jag och pelon till gymmet på en runda, blir antingen kondition eller förbränningspass i dag alltså ;) sen drar man till bästa feldis!
snacka om slut jag kommer vara ;)


Godnatt!

Säger det igen, Godnatt på er och sovgott!    

meningen är att man ska kunna klicka o lyssna på en låt mellan strecken. men den syns inte tydligen -.- / KLICKA /  (Will young)


Bild från Valborg! Saknar mina skor ;o




P e l o n ♥

AS NAJS är ordet!

Onsdag = Lillördag!

Dagen började med att väckarklockan ringde vid kvart över 5, irriterande! Låg kvar tills klockan blev 6 iaf och gick sen upp ur min underbart varma säng! *snyfft* Jobbade till 1 idag och runt 4 träffa jag Nathalie! Som ni kanske ser så har vi ÄNTLIGEN fixat bloggen :) Mke nöjjda!

Kom hem för typ 45 min sen, har kollat lite Gossip Girl så nu blire nog sova! Imorn äre sista dagen i bageriet för den här veckan, har även fått reda på att min lärare kommer förbi och hälsar på och kollar på hure går för mej -.- Jobbigt ;s Och sen på fredag så ska jag iväg till skolan och göra NATIONELLT PROV i engelska... LYCKA TILL, till mej... Aja sjuuukt trött nu, så ska ta och stänga ner och sova! Godnatt






P e l o n ♥


*********


NY DESIGN

tryck F5

TIPSA!

Tipsa gärna om vår blogg, försöker få nya läsare! Anledningen att vi inte skrev nya bloggadressen på pelonochnatta var för att vi inte ville att vissa skulle läsa den t ex min familj osv haha.. Aja tipsa kan ni ju gö iaf kanske ? Puss godnatt!






P e l o n ♥

Magkatarr...

MAGKATARR eller hure stavas men det är ju inge viktigt egentligen.

Precis vad jag råkat ut för, för första ggn i mitt liv har jag fått magkatarr, menmen nångång måste va den första för allt, eller hur? Och nu måste jag knapra nå tabletter för att jag inte ska ha ont. JAJA..

Tisdag idag iaf och jag drog från apu'n runt 10 pga att jag fått det och hade sjukt ont o mådde illa o så. Drog hem och kolla Gossip Girl ist och tog det lugnt. Runt halv 4 drog jag till stallet och red Walky en stund och senare så somna jag i sängen och vakna vid 7 och bestämde mej då för att ta ett varmt bubbelbad, sjukt härligt!

Resten av kvällen spenderade jag i sängen vid gossip girl såklart! Och nu ska jag nog knapra i mej en tablett och sen släcka och sova ELLER så kollar jag en film och sen sover.. Hmm får se hur jag känner (Y) Godnatt!


Min räddare i nöden, behöver dej här nu så lämna mej inte! Bästa Walky <3




P e l o n ♥

Tisdag den 15/11-2011 v.46

SHIT har inte hunnit tänkt mke alls på att det snart är december och att året 2011 snart är slut, fan hare gått så jäävla snabbt ?! Jag hänger inte med alls!

Massa har hänt och jag vet inte om jag kan räkna 2011 till ett av mina favvo år, vissa stunder kan jag verkligen säga att de har varit sjukt bra, helt underbara! Och andra har vart hemska! Och vissa helt okej.

Okej på nyår LOVAR jag att lägga upp värsta bildbomben från året 2011! Det låter rätt bra va ? OM jag kommer ihåg, men nu har jag lovat ? Eller hur ;)







P e l o n ♥

min kropp :'(

min kropp herre gud! :S blev ett hårt pass på gymmet och mina ben,armar rygg,mage och rumpa DÖDAR mig! inte roligigt alltså men jag hoppas smärtan är värt det!
Eftergymmet drog ja till sanna och kolla lite film sen drog vi och tärffa olle och Carro. Säger bara en sak
T A G G A  P & L!!!!
jag fyller år snart också juuu! :D
pusspuss

här är några bilder anna fotat!!

i lördags hängde Anna med och fotade lite på mig och feldis och fick några bilder i dag ;)
Puss nathalie

It's over.

Vad gör man när man inte längre vet vad man borde ?



Måndag idag - ny vecka.. Jaa idag har jag jobbat och sen har jag kollat gossip girl. Runt 5 så träffa jag fredrik en sväng och gick sen och träffa clara en snabbis. Har oxå hunnit med att gymma idag + käkat massa onyttigt -.- BLÄÄÄ jag är omöjlig... Aja sen har jag kollat Gossip Girl hela kvällen och nu ska jag sova, om jag kan. Blir trött på att jag aldrig riktigt kan sova! Ska försöka skaffa nå tabletter för det, man kan ju alltid prova.

Men godnatt läsare, imorn väntar en ny jobbdag...



Det sägs att tiden läker alla sår, äre verkligen så ?




P e l o n ♥

ghaaaa måndag?!!!

Gud vilken dag!!! hahahaha tror aldrig jag varit så hjärndöd som i dag hjärnan hängde helt enkelt inte med! ;)
I dag åkte jag till sjukan och tog blodprov och fick väldens bästa sjuk sköterska också..
Hon: är du lätt att sticka?
jag: jodå det brukar inte vara några problem
hon: okejj vi glr ett försök jag ska inte gräva i armen..
efter femminuters grävande i min arm så kom hon tillslut till kärlet... TACK FÖR ATT DU INTE GRÄVDE!!!! ok ok tak tak hejdå! ;)
Sen drog jag och bytte fjäder och träffade bästa Becca! Saknar våra bilturer och roliga samtal :(
sen är hon ju världens finaste också!!
Na th al ie

update

Jag vet, jag har inte orkat blogga sen fredags eller om det var torsdags men har inte suttit vid datorn något alls :P
I fredas drog jag till gymmet och körde förbränning 45minuter
och sen träffa jag sanna en stund sen blev det lite idol mys med olle! ;)
I går (lördag) Spenderades dagen i stallet och kvällen hos michan ♥
I dag (söndag) I dag äre plugg,mys,dusch,stalldagen! ;) ahaha
kom nyss hem från stallet och har verkligen varit supermysigt och knäppt lite kort med kameran. nu lär jag börja plugga! -.- har matte, ekonomi,svenska ,engelska och styrteknik! sen väntar en skön lång dusch och ansikts mask och raka benen! ;)
jaa ni får hare gött!!
puss
na th al ie

Fars dag.

Grattis morfar på fars dag! önskar du kunde vara här i dag med oss. hela släckten..
Det är dax att du kommer tillbaka nu för jag saknar min bästis.
Vi gick till graven alihopa och stod där ett bra tag och bara tänkte på dig
du lever kvar inom oss, Morfar♥
// na th al ie

Typ tröttast ..

SÖNDAG idag, veckans tråkigaste dag! Händer ingenting och sen är de en helt ny vecka framför sej och det är aldrig kul ifall man inte älskar sitt jobb/skola/apu. Aja jag kom hem för en stund sen har varit ute och delat reklam. FYFAN! Och nu har jag inget mer att göra idag så nu blire att slå på ett avsnitt med Gossip Girl, kommer nog bli en hel del avsnitt idag för det är det enda jag har planerat in! Ska invänta mat och sen efter det så blire gossip girl igen! ;) Ha en skön söndag alla!

Snön/Frosten är förresten borta! NAJS! haha




P e l o n ♥

Förbannad...


Blir så sjukt förbannad. Du gör det så sjukt svårt. Ifall du ska va sån, visst! Ifall du vill ha de så, okej jag kan oxå va sån!

If That's The Game You Want To Play, Let's Play!!!!






P e l o n ♥


RÖRIGT INLÄGG - VARNING!


FyHelvete vilken tråkig helg jag har haft! BLÄ!



Igår fredag gjorde jag inte mke alls, inget som var sjukt kul iaf.. Och idag har jag bara vart hemma.. förutom att jag va till stallet och red Walky. Sen har jag BARA vart hemma, lämna aldrig gården vafan.. KUL LIV! Jag AVLIDER......

Nu har jag krypit ner i sängen och ligger här och surar för mej sj.. Kollar på tv, funderar på att gå ner och hämta mer coca cola och kanske nå gott att käka och sen slå på ett avsnitt av Gossip Girl och sen sova och glömma allt som snurrar i huvudet på mej!




När jag kollar på gossip girl så lever jag mej verkligen in i serien! Sen näre är slut kommer alla tankar tbx i huvudet. Hmmm.. Jag vet att jag är lite rörig just nu, men nej! Nu ska jag fixa lite sen leva mej in i gossip girl världen! (Y)


såhär känner jag mej!  (bilden ovan)




P e l o n ♥

Morn'n!


De är den 12/11 klockan är runt 12 och jag borde gå upp och åka till stallet och rida, men har fan ingelust. Ligger fortfarande i sängen och klagar över snön haha..

Idag äre iaf lördag o ja har inte mke planerat.. Ska till stallet, baka chokladbollar, käka tacos o sen fira mamma runt 4. Sen vettefan.. Aja bloggar väl senare!



Tog några bilder på den sjukt fina soluppgång för några dagar sen! Tyvärr äre mobilkameran.


Det va sjukt fint iaf, kanske inte syns så bra men aja...






P e l o n ♥

Fitt snö.

Kollar ut i hopp om att det inte ska va snö ute! Men såklart äre vitt vitt vitt! -.- 







P e l o n ♥


ingen rubrik

You'll regret it but it's too late
How can I ever trust you again?



Godnatt nu ska jag dö i sängen eller nått..






P e l o n ♥

NEJ. Inte snööö....

Jag vill inte ha snö, vill inte ha kallllt!

Va helt enkelt tvungen att kolla ut genom fönstret, blev lite förvånad när jag såg att det snöa och va lite vitt ute. (BILD BEVIS NERÅT!) Vrf snö nuu ?? Visst kan va mysigt till jul men inte nu.. Blir bara deprimerad.

Snööö...





P e l o n ♥

Nothing's greater, than the rush that comes with your embrace.

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth 



Godnatt eller nått!



P e l o n ♥

I'm gonna take this moment...

I'm gonna take this moment
and make it last forever
I'm gonna give my heart away
and pray we'll stay together
'Cause you're the one good reason





P e l o n ♥

The fight for you is all I ever known. I need you here with me. Come home. Please.


Kanske borde sova ? Nää.. eller jo kanske.. Men kan inte.


Ligger i sängen och tänker, jag tänker för mke ibland, vissa tider lixom. Inge bra, man mår inge bra av sånt, ska försöka sluta. MEN lycka till lixom. Aja nog om de..

Fredag idag eller nu äre lördag men vafan ni fattar! Idag har jag haft rätt stressigt på dagen, jobbade till halv 2 och sen stack jag hem och direkt till stallet och red en snabbis! Sen stack jag till gymmet o gymma med Nathalie, sköönt! Men har lite träningsvärk nu ;s Aja sånt man får ta!

Nu på kvällen har de inte hänt mke, drog till nathalie en sväng runt halv 11 och sen drog jag vidare till clara och snacka lite och nu har jag bara legat och kollat gossip girl! NÖRD jag är nu, men de är så sjukt bra! Borde sova nu men vet inte..







Känslan man kan få. När man inte vet vafan man ska göra. Vad gör man då ? Det känns som allt är i onödan bara..  Men jag kan inte släppa det. ♥






P e l o n ♥

Godmorgon!

fan jag har bestämtr mig! jag ska helt enkelt börja hård gymman nu känner jag! känns super faktiskt! :)
hoppas jag håller det bara ;) men men jag får göra mitt bästa:)

Nej i dag kommer olivja förbi en stund och håller mig sällskap
sen i morgon drar jag och tar lite kort på morgonen om det är fint väder sen övernattar jag hos bästa michan :*

Hare gött ifall jag inte hinner blogga något! :*
Puss puss

na th al ie


C r i m i n a l M i n d s

Precis vad jag kollar på just nu, snackar även med steff på sms och vi planerar lite på vart vi ska i sommar (Y) Vi ska ju ta bilen och sticka några veckor kanske, får se hure blir, vi har bestämt att vi ska till öland och till gotland iaf :) Kommer bli fett najjs! Men jag vill ha sommarlov nu! Och massa caaaaash! festa, röka, bada o sola och ba leeeva livet! :) Men ska fortsätta kolla nu!






P e l o n ♥

BödaSand i mitt <3!

BÖDASAND!♥

FYHELVETE va jag saknar bödasand, stranden och sanden, affärerna, stugan, havet, snygga bruna vältränade killar!! Finns inte en negativ sak där! Bara det är bra väder så är stämningen så sjukt underbar där, det är som att va utomlands ifall man har varmt och sol varje dag(Y) Helt awesome där helt enkelt! Aaa som ni kanske förstår så ligger jag i sängen och kollar på det programmet. Så sjukt kul haha :)

Är nöjjd med mej sj idag, har vart på gymmet! Tränade rätt hårt, sprang och styrketräna. Behövde verkligen komma iväg hemifrån och ba tänka på allt annat än det jag tänkte på då, bara springa och låta svetten flöööööda haha.. Och tidigare idag var jag till blg en sväng, till skolan för att hämta papper.. Det var typ min dag det! Hoppas ni haft en bra dag, nu ska jag fortsätta kolla! (Y)






P e l o n ♥

BLG

Godmorgon!

Sov till 10, underbart skönt! Har käkat frukost och sminkat mej och nu ska jag ba hitta nå kläder sen drar jag t station och tar tåget till blg. Ska förbi skolan och hämta lite saker och sen blire väl kupolen, kanske träffa sjuklingen ali, om hon orkar :/ Aja annars blire kupolen sj, tills tåget hem kommer..

Förlåt för jag inte blogga igår men jag orka inte, hade inget att blogga om heller så...  Aja ha en bra dag nu!





P e l o n ♥

im back on track.


Sommarn <3

Fy fan va skön dag det var igår! först började vi nio sen slutade vi lite eftertolv och va på brandstationen hela dagen. Jag räddade tygdockor och lekte med pulversläckare skit kul! ;) hahha Sen va ja på gymmet i går, nästan lite pinsamt att erkänna att man inte gått dit på 3månader MEN DET ÄR DETALJER!
Va där igår och körde förbränningspass samtidigt som jag kollade på biggets looser, snacka om inspration man fick så då vare bara öka farten och lutningen ;)

 I dag så drar jag och sannapanna till gymmmet för nu jävlar är jag tagggggggad! :D

nej om man skulle börja Camodula lite nu då ;)
för det här ser väll skit kul ut -.-






haha puss
nathalie


Falun here iam

Godmorgon!! Nu sitter jag och becca och väntar på att proven ska börja!! Tagga för becca är bäst!! Nej nu väntar mattenboken,svenskaboken och styrtekniks biben på mig! Dom blir mina vänner nu i 5,6timmar! -.- Puss nathalie

Godmorgon...

FYHELVETE vad trött jag är!!!

Det är Tisdag och jag vill bara lägga mej och sova igen! Men jag måste iväg och jobba, jävla apu! Orkar inte ha det mer! Så sjukt jobbigt.

Slutar runt halv 2 och då ska jag dra hem och byta om och sen iväg till stallet och rida Walky, sen ska jag hem och duscha och sen blire fan lägga mej i sängen och kolla Gossip girl, förde över 3 sässonger till datan från claras data igår :) Så nu kommer jag bli gossip girl - nööörd! Aja så kan det va ibland! Ha en bra dag!






Bara för att jag inte har nått att gö nu så kan jag berätta om gårdagen. Vaknade typ kvart i 7 - gick ner och ringde till apu platsen och sa att jag inte skulle komma förrens halv 10 - gick upp och la mej igen - vaknade kvart över 7 - åkte till tand speciallist skiten kvart över 8 - sen till apu'n.. - slutade - gick ner på stan - hem - sen t clara -hem - somnade och vaknade 45 min senare - kollade på gossip girl och sen somna jag.





P e l o n ♥

Du har inte förlorat förrän du har gett upp*

Shit vilken dag!
Vissa människor kan verkligen få humöret från toppen till botten!!!! :@@@
var hos felda bebis direkt efterskolan och fick i allafall några välförtjänta skratt av paby! Grym brud asså!
Nu ligger jag och olle och kollar tv och snart ska vi sova för i morgon blire upp tidigt och åa med becca för gesällproven! ;) men det går nog bra!
Puss puss
nathalie
jaha nu ligger jag och olle i sängen och chillar sönder!

bra vecka! (y)

Fyfan va bra lov det varit då! hunnit med massa roligt! ;)
Har haft världens bästa felda hela veckan också! :)))
Var hos becca i går och färgade håret så nu äre mörk rött! blev super nöjd och innan jag åkte fick jag en tidig present! färgshampo och en klipps fjäder! :Dså jävla glad!
så har kameran kommit så bilderna är knäppta med den! :D
I dag har jag äntligen träffat dödgis igen! gud det var verkligen evigheter sen men så jälva skönt endå! :D
sen drog jag hem till bästa grannen emma och snacka sönder! ;)
nej nu ska ja sova hare gött! pusspuss
Puss nathalie

Sköna låtar!


Collie Buddz – haveTomorrow's Another Day
   (<--- Klicka, spotify)

Jeremih – Down On Me           (<--- Klicka, spotify)
 
Norlie & KKV – Ingenting står över mig     (<--- Klicka, spotify)

Pitbull – Pause - Zumba Mix      (<--- Klicka, spotify)

Pitbull featuring Nicole Scherzinger – Hotel Room Service Remix    (<--- Klicka, spotify)

Bruno Mars – It Will Rain   (<--- Klicka, spotify)

Collie Buddz – Blind To You     (<--- Klicka, spotify)








P e l o n ♥

Sista dagen..

Blev väckt runt 12, sjukt trött endå eftersom jag kom hem 3 igår. Det va en kul kväll iaf!

Det är söndag och det är sista lovdagen och det SUGER hårt! Vill inte tbx till apu'n eller skolan. fyfan... 3 veckor kvar på praktik! det är 15 fucking dagar!! Aja bara att stå ut.. Snart e de jullov, eller a det är 7 veckor kvar ;s AJA.

Idag ska jag inte göra ett skit, vi får se vad som händer, men ha en bra dag alla!



If I only could do it undone







P e l o n ♥

day 21

22 Den platsen du saknar

BRA KVÄLL!

Jaa men det blev 2 dagars!

Har precis kommit hem! Vart ute tills nu och kvällen har vart fett bra, haft sjukt kul! Det blev 2 dagars fastän jag och clara bara skulle chilla idag, blev bjuden till fest och såklart drog vi dit och jaa hade skit kul, träffat massa folk och aa men nu ska jag kollla film iaf :) Hoppas ni läsare haft en bra lördag! Pusss







P e l o n ♥

Day 20

20 Det bandet/artisten du älskar
21 den platsen du saknar

I know

I know you told me
I should stay away.



Drar hem till clara en stund! Får se vad vi hittar på, ha en bra kväll!






P e l o n ♥

Nytt

Va ju upp på stan igår, detta köpte jag!

Linnet från H&M

Foundation och deo


+ att jag köpte en bh men har inge kort på den men den va rosa iaf, push up från H&M




P e l o n ♥

100-tals tända ljus

hundratals tända ljus lyser upp kyrkogården i grytnäs just nu, så fint


Minneslunden






P e l o n ♥

Outfit just nu

Nu åker jag till kyrkogården



Boyfriend jeans: Cubus
Linne: NYTT från H&M
Klocka: Födelsedags present



P e l o n ♥

It's not over yet.

Tyyp uttråkad...

Har vart i stallet och ridit, han var sjukt pigg idag så fick galoppera vääldigt mke, men fortfarande var hästj'veln pigg ;o FATTAR INTE! Har iaf duschat nyss och smörjt in mej så nu är jag frääsch igen (y)

Just nu ska jag väl göra mej iordning och sen när mamma kommer hem åker hela familjen upp till kyrkogården och tänder ljus.. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Vill inte sitta hemma sj på en lördag och ba trööka.. Vi får se vad som händer! ha en bra kväll!


Hade ingen bild på Zingo på datan.. :( Hmm

Mina änglar, ikväll tänder jag ett varsitt ljus för er<3




P e l o n ♥


Snefylla.

Det blev av igår kväll iaf, va väl inte en sån jätte kul kväll pga lite saker som hände. Inget jag avslöjjar här iaf.

Aja det är lördag idag och jag steg upp ur sängen runt 2, jag har precis duschat men kom på att det var fan ingen idé! Jag ska ju fan till stallet snart! -.- LYCKAT lixom...

Idag så händer det nog inte så mke. Kanske åka ut till kyrkan och tända ljus.. och sen kanske det blir filmkväll med lite folk. Vi får se vad som händer! Men ha en bra dag, nu drar jag nog till stallet och rider en kort sväng.

Tänkte lägga upp lite bilder från igår lite senare idag. Just nu får ni nöjja er med en ego pic!





P e l o n ♥

Taggad som fan, men till vadå...?

Taggad som fan till fest, men vet inte om det blir nått ens :( FYFAN. Har längtat så sjukt mke och nu har vi ingen stans att vara på. KUL. Riktigt jäävla kul!

Fredag idag, jag har vart upp på stan och shoppat lite. Ett linne, en bh, en deo och en foundation. Nu väntar jag på mat som är klar om typ 35 min kanske.. Och sen drar jag till stallet och rider Walky och sen så fixar jag mej förhoppningsvis till fest. Får se hure blir. Men jag hoppas som faaan att det blir nått!

Är så sjuuuukt taggad!





P e l o n ♥

Day 19

19 Din favorit familjemedlem
20 Det bandet/artisten du hatar
21 Din favorit kändis
22 Den platsen du saknar
23 Den sista bilden på mottagna filer

MUMMMS!

CHOKLADMOUSSE!

Japp, jag lyfte arslet ur sängen och CYKLADE till Coop för att köpa ett paket (Y) Nu ska jag röjja lite i sängen och vänta på att filmen laddat klart och sen blire myys med chokladmousse och coca cola och film :) En film som jag kollade på när jag var en liten plutt, har inte sett den sen jag var typ 7 kanske så ska bli kul och se den igen faktiskt (Y) The neverending story(den oändliga historien). Nån som känner igen den ? Riktigt gammal! Aja ha en bra kväll alla underbara!

Känner mej som ett litet barn igen! Hihi hoppas den bara är lika bra som jag tyckte då ;)





P e l o n  ♥

Chokladmousse..

Skulle fan inte sitta fel med lite chokladmousse nu.. Lite grädde till oxå, naajs! Nu blev man ju sjukt sugen! Ska nog cykla till Coop och köpa ett paket med chokladmousse pulver (Y)






P e l o n ♥

Jag behöver mer fastän du förstör mej helt.

Joo men gissa när jag vakna idag då? 2 igen! blir fan trött på mej sj. SUCK.

Det är iaf torsdag, dagarna går så snabbt förbi! Visst jag sover halva dagarna och sen ligger jag bara i sängen, bara för att jag inte har nått att göra, för att jag orkar inte göra nått.

Idag borde jag iaf hitta på nått, funderar på att ta bussen ner till stan senare och kolla hur mke pengar jag har. Men kommer det hända ? NEJ -.- Men ska försöka iaf! Jag skulle ju egentligen gått upp halv 11 idag men gick det ? NEJ. Aja ska gå ner och duscha nu, ha en bra torsdag!






P e l o n ♥

Day 18

Snorgrön
18 Den fulaste färgen
19 Din favorit familjemedlem
20 Det bandet/artisten du hatar
21 Din favorit kändis
22 Den platsen du saknar
23 Den sista bilden på mottagna filer

Tiden bara flyger iväg.

Har kollat klart på Tjenare kungen nu och den var fan bra!

Nu är klockan runt kvart i 1 och jag kanske borde sova.. Fast det tänker jag inte, blir nog att fortsätta natten med Johan Falk tills jag blir riktigt trött! Imorn ska jag försöka ta mej upp vid halv 11 tror ja, LYCKA TILL... Aja godnatt på er!






P e l o n ♥

They're just afraid of something they can't understand.

Tjeeenare kungen!

Aa precis den filmen jag ligger och kollar på nu, helt okje film och det är ju bara ett stort + att Joel Kinnaman är med i den! (Y) Helvete vad snygg han är!

Aja tidigare ikväll så träffa jag clara en stund, vi kollade på Jackass och busa med lillskiten. När hon dragit hem så fixa jag lite med sakerna jag fick av mamma när hon kom hem från huvudstaden! Bilder nedan!





Photo 1: 2 röda blockljus, rosa paraply, vita dekorations stenar, 3 genomskinliga ljuslyktor, 1 röd ljuslykta
Photo 2: Blockljus, lyktor, stenar
Photo 3: 2 st bruna jätte lena kuddar
Photo 4: ett par svarta spets tights, 5 pack strumpor




P e l o n ♥

MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN!!!!!

Det är helt CP SJUUKT va snygg han är!




Lixom TITTA PÅ HAN!! :'O Om man bara kunde få ha han som pojkvän, då skulle iaf jag leva i en helt awesome dröm eller nått! Usch va fin han är!

OCH nej jag är inte besatt men han är nog den snyggaste kille jag någonsin sett i hela mitt 17åriga liv!
Hahah...




P e l o n ♥

Inte beställd ännu...

Har fortfarande inte beställt den röda klänningen, blir nog nästa månad! (Y)



Känner mej ovanligt fräääääsch!

Har rakat mej, tvättat håret, kroppen och smörjt in mej (Y)

Onsdag idag, jag vaknade 2! Fett skönt eftersom jag endå inte skulle gö ett skit idag, så det blev att sova tills man vakna. Sen så har jag bara legat i sängen och degat.. Laddat hem lite film. Har inte käkat på hela dagen så känner att jag borde göra det snart!

Runt halv 8 så kommer m o p och lillasyster hem igen, då äre slut på det sköna lugnet, men förhoppningsvis så har mamma köpt lite saker till mitt rum som jag skrev upp att jag ville ha. Några blockljus i rött, bruna kuddar och stenar som man kan ha som dekoration på ljus faten. Aja nu ska jag hoppa i nå kläder och gå ner och käka, får se vad som händer senare i kväll, bloggar väl kanske!

Saknar mina vita tygskor... :(





P e l o n ♥

Day 17

Svart/vit
17 Din favoritfärg
18 Den fulaste färgen
19 Din favorit familjemedlem
20 Det bandet/artisten du hatar
21 Din favorit kändis
22 Den platsen du saknar
23 Den sista bilden på mottagna filer

ÄNTLIGEN!

ÄntligenÄntligenÄntligen säger jag bara!

Nu har lillhunden somnat! Vilket är sjukt naajs! Så nu blire att slå på en film och käka mina pringels jag köpte igår (y)

Idag har jag inte gjort så jätte mke. Syster kom runt halv 2, drog till stallet runt halv 3 och red ut tsm med Nathalie, Walky var sjukt pigg! Fett drygt men lite kul endå ;) Sen drog jag hem och va social med systrarna, vi käka tacos och sen kolla vi criminal minds och käka lite chokladmousse.

När dom hade åkt hem så åkte jag till nathalie och träffa hon och Olivja en stund (Y) Sen hem igen och städa lite och nu FILM! :) Godnatt för idag!







P e l o n ♥

My tears are falling like rain from the sky

There was a time when nothing felt like much more
If this is everything, I think I'll turn around




Borde gå upp ur sängen, men orkar inte. Borde dra till stallet och rida, men orkar inte! Vill bara ligga i sängen och kolla film på datan just nu! Inte göra ett skit. Men så kommer det inte bli, storasyster är påväg hit och vi ska väl käka tacos i kväll och kolla film. Visst det kommer väl bli trevligt men vafan ja är inte på nå bra humör för det.




P e l o n ♥

När ska denna känsla försvinna? För jag orkar inte mer längre.

Godmorgon eller nått..

Vaknade runt 11 men har legat i sängen och degat tills nu, eller iof ligger jag fortfarande i sängen och degar fast med datan i knät. Har kolsvart på rummet, öppet fönster och några tända ljus, mjölk och macka!

Nu sitter nog m o p och lillasyster på tåget påväg till huvudstaden! Och jag är just nu ensam hemma, skönt som fan. Om det bara var så hela dagen! Alltså helt ensam hemma, fy helvete vad det skulle va skönt...

AJa men idag äre tisdag och jag ska rida Walky och sen vill jag ner på stan och köpa parfym men det kommer jag nog inte kunna... SUCK! Men ha en bra dag!






P e l o n ♥

Day 16

16 Den du tycker är snällast
17 Din favoritfärg
18 Den fulaste färgen
19 Din favorit familjemedlem
20 Det bandet/artisten du hatar
21 Din favorit kändis
22 Den platsen du saknar
23 Den sista bilden på mottagna filer

Hus och Hund o katt vakt!

Nejfan, nu blire fan sova tror ja!

Imorn så åker m o p och lillasyster t stockholm och jag stannar hemma med min storasyster och är husvakt typ. JOBBIGT!!! Men skönt att va hemma utan dom faktiskt. På kvällen så kommer min andra storasyster och håller oss sällskap, kollar criminal minds kanske och så. Får se hure blir. Vill ju helst va ute och träffa kompisar nu på lovet... AJA godnatt bloggar imorn!



If you only could turn back time..



P e l o n ♥

VARNING!

Tänkte jag bara varna er hundägare!

Jag sj har ju hund, inte bara 1 faktiskt, har 5 hundar just nu, har en nykomling i familjen oxå! En lite chihuahua pomeran, jätte söt och kaxig liten hund ;)

AJA till sak! Mata ALDRIG eran hund med vindruvor! Det kan tydligen va skadligt. Hundar (och även katter tror ja) kan bli förgiftade av vindruvor, det är nått i vindruvor som gör att hunden får njursvikt och dör. Det spelar ingen roll va det är för vindruvor, om det är kärnfria eller ifall de är gröna eller lila, dom får det iaf! Så mata hellst inte din hund eller katt med vindruvor. Ifall du inte vill riskera att dom blir förgiftade och dör.

Visst det finns väldigt mke som hundar inte ska käka, t ex lök, russin och choklad, men det är nog inte lika vanligt att man sitter och matar sin hund med t ex LÖK ? Aja som tur är så har jag aldrig matat mina hundar eller katter med vindruvor (Y) Men tänkte bara varna er!











P e l o n ♥