GÅ IN OCH KOLLA!

Säger bara GÅ IN OCH KOLLA VÅR NYA BLOGG! NY design, NY header, NY start och en enorm förbättring! :) Gå in och kika och kommentera gärna vad ni tkr! 

ADRESSEN:
(http://www.nattstad.se/elinochnatta)  <-- Klickan mellan "(  )" 

(OBS! Vi är inte riktigt klara med designen, den ska va svart och lite små förändringar kommer!)

Kika gärna in :D Säger nu hejdå till denna blogg!






P e l o n ♥

Godmorgon..

FREDAG!

Jag vill mest av allt bara ligga kvar i sängen.. MEN det går inte, ska på första apu dagen idag. Börjar 10. Jag vill inte, känner mej så konstig, asså på gränsen till sjuk. Men får väl gå dit endå, är sjukt jävla trött oxå.. SHIT hur ska detta gå haha. ;O

Aja nu är det nästan klart med andra bloggen på nattstad. Komme lägga ut adressen så att ni kan gå in och läsa där ist :) Men nu ska jag försöka ladda för apu.. Aja vettfan om jag bloggar sen, tror fan inte det asså, om jag hinner bara! Men ha en bra dag!


..





P e l o n ♥

Sveriges mästerkock

Torsdag kväll!

Sitter här nere i soffan och mår lite illa och kollar på sveriges mästerkock eller vafan det heter. Mamma hade spelat in det idag igen, det är rätt kul att kolla på :)

Var ju hos doktorn tidigare idag och det gick bra, fick medicin mot illamåeendet, tog blodprov och det var bra värde. Efter det så åkte jag hem och kolla top modell och sen blev det våfflor! Tog cocillan efter maten + en sån där tablett och den hjälpte i nån timme iaf, tog en till nyss så nu äre lugnt igen haha.

Imorn äre fredag och då äre en rätt stressig dag, ska upp halv 9 och sen iväg till ICA för första apu-dagen, så ska jag höra med dom om jag får sluta 3 eftersom jag ska bort 6 på kvällen till min syster. Måste hinna sortera reklamen och sen rida Walky :) Hmm stress stress...





P e l o n ♥


HÅRUPPSÄTTNING!

Jaa här kommer bilder och beskrivning för hur jag sätter upp håret i en knut :)

Bilderna är tagna idag och anledningen till att jag håller för ansiktet va för att jag var osminkad, skulle qrecis till doktorn så skulle se lite sliten ut, därav inge smink ;) Så att jag såg sjukare ut haha (Y)

MEN NU:

1. Börja med att plocka fram din bästa borste och en bra tålig snodd :)

2. Ställ dej med huvudet neråt golvet, framåtlutat, sen börjar du tupera HELA håret (Inte så att det blir massa tovor överallt!) Tupera hårbottnen och sen resten av håret lite försiktigt. Det ska bli volym, mke volym så att du kan få upp en fin knut.


3. Tänk på att få mke volym, ha lite mer tuperat än vad jag har på bilden nedan. Tuperade lite mer efter att jag tagit bilden.


4. När du tuperat klart håret så ställer du dej framåtlutad igen! Samlar ihop allt hår, rätar på dej och plaserar "toffsen" där du vill att knuten ska sitta. Sen snor du bara runt håret tsm med snodden till en knut. Håret ska va stramt. Du kan även passa på då att fixa själva knuten, hur du nu vill att den ska va.


5. Nu är den snart klar. Fast du bestämmer själv om du vill att den ska sitta stramt mot huvudet eller ifall du vill ha lite mer puff och dra ut håret. Jag drog ut det lite för jag tkr inte om när det sitter stramt.

Men nu äre klart! Hoppas det var en någorlunda bra beskrivning :)





P e l o n ♥

Smurfarna

Blev att va hemma idag från apu'n. Hostar fortfarande som en jävel, hostar tills jag nästan spyr! Sjukt jobbigt.. Men har en tid hos doktorn idag senare så får se om han kan hjälpa mej att sluta hosta. Fick ju cocillana förra veckan men mådde så sjukr illa av den så kanske ska få nån tablett mot illamåendet.

Jaja det är torsdag idag iaf, inget jag ska göra idag förutom att åka till vårdcentralen och sen kanske man skulle ta och göra klart lite skolarbete. Hmm... Men just nu ligger jag i sängen och kollar på smurfarna, filmen asså :) 

Nu så kommer mamma hem med lisa(hunden) Hon hade precis vaknat efter att blivit sövd för att hon opererat tänderna typ. Så nu ska jag ner och ta hand om hund stackarn! Ha en bra dag!

Detta fick jag igår föresten! Nytt :)

As fräna randiga strumpbyxor, tunna mönstrade strumpbyxor och ett par caprileggins :)




P e l o n ♥


Ska vi gör nått äckligt baby?


Mornin!

Onsdag idag! - sista skoldagen och sen blire apu imorn och på fredag.. Hatar de rätt mke faktiskt! :S Idag har jag inga grejjer ja måste göra tror ja. Så detta är min plan! (needan)


Hääärligt va ?? ;)

Eller man kanske ska åka och pressa sig sj på gymmet först ? Innan jag lägger mej i sängen igen.. Hmm.. vi får se, är ju inte riktigt frisk så borde egentligen inte men är så sugen!

Men nu måste jag hoppa in i duschen! Ha en bra dag hörrni!




P e l o n ♥

LÄS LÄS LÄS!

Just nu är vi på G med ännu en ny blogg, blogg.se kommer ju snart lagga ihop totalt så vi byter till nattstad.se ;) Hoppas på att det blir bättre (Y) Kommer lägga upp adressen här sen när allt är fixat :)





P e l o n ♥

Dööööd.

Jaa, döööd är ordet!

Helt jäävla slut är jag! Ont i ljumskarna och lår och de kommer säkert göra mke ondare imorn :/ Menmen så kan det bli. Har ju ridit och jag träna som fan med benen, tryckte som fan! Jaja sen gick jag ju hem och det va verkligen kolsvart! Inte en enda lampa på hela vägen... Men som tur så hade jag en ficklampa på mobilen (Y)

AJa nu ligger jag i sängen och käkar kvällis och kollar på Harry Potter :D Myyys! Men såfort jag har käkat upp så kommer jag somna, är sjukt trött, helt slut! Men ha en fortsatt bra kväll!


Browniebrunbrun! haha



P e l o n ♥

Fan i helvetet.

T I S D A G !

Nu ska jag dra till stallet och rida min lilla hårboll haha :) Får lov att i kolsvart.. Finns fan inga lampor eller nått alls ju! Kommer ju slå ihjäl mej eller gå ner i djupa diket och ta ett dopp... KUL! eller inte...

Dagen har varit helt okej, som vanligt typ. Inget mer att säga.. Nu ska jag kila iväg i mörkret, kör inte över mej tack.





P e l o n ♥


hold me, dont let me go

Godmorgon!
sjuk idag igen då!, skulle bara vilja bi frisk någon gång så man kan göra saker!
jag vill städa,gå ut och gå ta en powerwalk, rida Felda, Festa! Aa ni fattar leva livet bara.
Man orkar ju inte så mycket så :/ Men men är på bättringsväg i allafall så snart kan man åter gå till det vanliga. Det var så fint ute i dag så sprang ut på gårn och tog några kort ;)
puss na th al ie

-Del 2


♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
na th al ie

Get youre ass back home.

na th al ie

Green Street Hoolingans

Sitter och snyftar åt green street hooligans, bra film det där! Men tkt inte om slutet.. :( Ni som inte sett den borde se den! Rekomenderar den starkt! Men är ingen film för de som är känsliga för våld och blod.



Måndagmåndagmåndag... Slutade tjugo i 4 idag, tog kvart i 5 tåget hem, käkade lite foood och sen la jag mej och kolla film och nu blire väl mer film eller om jag skulle ta och duscha.. Hmm.. Får se hure blir!

Imorn äre tisdag och jag slutar halv 3... Men skulle behöva ta halv 3 tåget hem, ska ju till stallet och rida och då vill jag hellst rida i ridhuset. Runt 4 - 5 och senare så blire alltid så fullt. jaja får se hure blir! Men nu ska jag ta åå gå ner och göra lite thé och sen blire väl tv, men ha en bra kväll!


Haha lilla Polly :)



P e l o n ♥

chictip


Borta bra men hemma bäst!

Gjorde ett försök att gå till skolan i dag då! Hade sovmorgon till 1 och passade på eftersom jag ändå vänt på dygnet nu när jag har vart hemma! men det var kul att få tråffa alla ^^
Hade 3 lektioner och sen drog ja hem vid 4. Nu ligger jag i sängen med tända ljus,nystädat,exboyfriend tröjjan och sjukhus byxorna (Y) så sjuk skönt! :)
Nu ligger jag och spelar lite musik och ska fixa popcorn och te och kolla ännu ett avsnitt av ponny akuten (A) hihi
Hare gött!
Bjussar på en bild och mina två favoriter som går om om igen i mina hörlurar ;)
na th al ie

You might been hurt babe,That ain't no lie


Godmorgon solstrålar!

Godmorgon!

Måndag idag - ny vecka och ny dag. Dagen börjar med idrott.. Kuul, NOT! Aja ska vara i gymmet, men får tare lugnt eftersom jag fortfarande har hosta och lite halsont. Slutar runt 4 idag så kommer väl somna direkt när jag kommer hem.

Filmen jag såg igårkväll va riktigt jäävla hemsk!!! Men väldigt bra och sorglig oxå. Jag rekomenderar den iaf, men den är inte för er som är väldigt känsliga! Innehåller mke våld och blod. Men nu måste jag kila iväg till tåget! Ha en bra dag! :)

FELON  (<--- trailer)






P e l o n ♥

Björnen!

Min lilla teddybjörn haha :) Han har fått så mke päls nu i vinter så han ser ut som en liten björn. Red han för första ggn på 2 veckor i fredags, kändes härligt att rida igen! Och så red jag tsm med ebba i ridhuset i lördags oxå, hoppade lite och va skit kul! (Y) Längtar till tisdag så jag får rida igen :)

Hur kan man leva utan sånna här underbara djur ?

Bästa Walky Talky - "Walky" ♥





P e l o n ♥

Felon

Kvällens sista film blir - Felon. Vad nu det är för film, har aldrig sett den så de är första ggn, vet inte ens vad den handlar om, om det är en komedi, skräck eller romantik. Jaja återstå att se ;)

Söndag vare idag, sov till ca halv 12 - feeett skönt! Käka frukost och delade sen ut reklam äcklet. Det ryktas om att lönen ska höjjas - det gillar vi! Efter det så käka jag mat och sen la jag mej i sängen och dog en stund, duschade sen - tvätta kroppen o håret, raka benen osv, peeling på kropp o ansikte, klippte naglar, hade ansiktsmask, smörjde in mej med body butter(<-- vilket är sjuuukt bra) över hela kroppen utom ansiktet (<-- kan få finnar då, det fick jag! eftersom de är "butter" alltså smör) Jaja sen städa jag lite på rummet, böt sängkläder och plocka undan massa skit och kläder. Duktig! (Y) 

Och nu ligger jag i sängen och käkar lite glass och har precis börjat kolla på Felon :) Får hoppas att den är bra! Det blir kvällens sista film! Imorn äre måndag och jag går hel dag.. Jobbigt! Det som är bra är att hostan har minskat lite, så behöver inte ta lika mke cocillana (<-- började må illa som fan av det!) Tar det bara till natten nu :) Jaja nu ska jag sluta skriva, blev fett mke att läsa för er, SRY! Menmen godnatt!

 = (Y)





P e l o n ♥


poony!!

Ja nu ligger jag Olle och Sanna och väntar på ponny akuten (A)
tagga!! :*
na th al ie

hell yeha!

Goddagen!;)
jaa dagen har spenderats med sanna och vi drog ut och knäpptte lite kort! haahah ;)
Nu ligger vi i sängen och det är nystädat i rummet! säger bara skit skönt!!
vi hörs senare puss :*
na th al ie

godnatt!


Nej nu säger ja godnatt! :*

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦



Tjenare!

åhh jag kan svälja igen nu!!! :Dskönt att medicinen hjälper:) Nu ligger jag i soffan och väntar på stt olle ska höra av sig så jag kan få träffa na någon gång!I morse vare så fint väder så drog ut ohch tog lite ego pics, var länge sen nu! kanske kastar in någon sen men nu ska ni få se min assnygga outfit ;) hahhaha
sjukhus mjukisbyxorna :***


-del 1

Na th al ie

Lalala

Åhh här ligger jag i soffan och kollar ut igenom
fönstret och det ser ut så här
. Igentligen äre skit väder men det var så
mörkblått så jag tyckte det var lite fint.
fick äntligen min medicin i dag så vi hoppas
på att det försvinner inom 10 dagar då! ;)
haha har katthår i ansiktet för min lilla humpi har
somnat på mig, min lilla bebis :')

tanke musik<3




dödgris



sabina kommer du ihåg Halvdan? :')
Världens bästa kanin som inte gick att ta i och som rymde!
Grym ju!!!

♦ what dosent kill you makes you stronger ♦




im sexy and i know it

hahaha min hals! jag älskaren så hårt!! KAN NÅGON BARA GE MIG MOTORSÅGEN SÅ JAG KAN AVLÄGSNA DEN!?

haha ungerfär så jag känner just nu men men palla den! :)
Gud känns som hela dagen bara sprungit förbi än, var ner på sjukan och dom sa att det var halsfluss mest troligt. dom kunde inte göra testet i halsen för min spy reflex är lite för bra, så jaa ni fattar ;)
nej nu ska jag gå upp till mammi och kolla lite tv
Puss

BRALÅTBRALÅTBRALÅT!

Bara ååh klicka! ;)


// Bra låt! //  (<--- klicka mellan)




P e l o n ♥


Angående en kommentar!

Svar på en kommentar om video inlägg om uppsättning av mitt hår:

Före första så behöver jag veta om du menar hur jag gör min "boll" eller hästsvans ? :) Och för det andra så kan jag tyvärr inte lägga upp en video, knas med datan.. men jag skulle kunna lägga upp bilder steg för steg och visa hur jag gör :)







P e l o n ♥

SRY

Har inte orkat blogga alls, blogglusten är totalt borta!

Det är iaf torsdag idag och jag har varit på ICA där jag gör min apu, var där halva dagen ungefär och sen drog jag hem pga rethostan jag har, den är fett jobbig! Så pappa ska åka och hämta ut cocilana hostmedicin åt mej... FYFAN va det är äckligt! Men bara hostan försvinner så är jag glad :)

Imorn äre fredag och jag ska väl kanske upp vid 6 på morronen för att gå till stallet och rida Walky en sväng, sen hem och duscha och iväg på apu.. Fyfan jag tkr inte om apu, så drygt -.-

Och just nu så sitter jag och kollar på Gossip Girl och käkar lite chips.. Gaash asså. Jag måste sluta att äta heeela tiden, kommer ju fan svälla upp snart! Och jag vill kunna gymma NU! :( Får panik.. Jaja ska fortsätta kolla nu!






P e l o n ♥

gammla tider med min lille vän :')






<3



Har tänkt på dig länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag utrycka det i klartext
Du är helt klart mycket speciell
Universum är vigt åt dig själv
Från djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan
Vi hörs


Read more: http://artists.letssingit.com/timbuktu-lyrics-resten-av-ditt-liv-s491zxt#ixzz1j9b7xcSw
LetsSingIt - Your favorite Music Community

random :*



Godmorgon! hittade en gammal bild sen förrförra sommaren! ;)

kan någon försklara för mig varför man alltid ska bli sjuk när man försöker vara duktig?
I  går  gick jag hem från skolan och hade på mig mössa vantar och tjockjacka, sen när jaag kom hem på kvällen efter att ha vart med emma så började ena min halsmandel att fucka ur och svullna upp och i morse vaknade jag av att jag itne kunde svälja för det gjorde så ont! :(

känns som varje gång man är hurtig blir man sjuk så vafan är det för nytta att då anstränga sig?!
I allafall fick jag en tid på centralen i morgon så ska åka in och kolla.
 hahaha pusspuss

na th al ie

im back as hell!!!!

Det här känns bra, jag är upp väg åt rätt håll.
Det känns som flera ton har försvunnit från mina axlar.


hej bloggen!
vet att jag inte bloggar så mycket men det händer inte speciellt mycket om vi säger så!;)
I morgon börjar skolan och äntligen får jag träffa en efter längtad vän!
världens bästa Amelia!♥
Kastar in en bild på min snygging!

Lite sent men vafan!

Under 2011 har jag:

Varit ute en hel natt: Jaa
Sovit under bar himmel: japp
Gråtit mig till sömns: aa
Druckit alkohol: yess
Varit medvetslös: hmm trore
Varit utomlands: nepp
Haft sex: aa
Blivit kär: jaa tyvärr ;)
Fått mitt hjärta krossat: mm
Förlorat en vän: jaao
Bråkat med mina föräldrar: aa.
Rymt hemifrån: nej
Tagit droger: nej
Sovit i samma säng som motsatta könet: yess
Kännt mig extremt ful: hela tiden typ
Lärt känna någon ny: massor
Gjort något jag aldrig gjort förut: aa
Läst ut en hel bok: hmm ja de tror ja
Solat solarium: aaa
Jobbat: aaa
Gjort något riktigt galet: aa
Piercat mig: inte i år haha
Tatuerat mig: nej men vill..
Badat naken: aa
Sovit en hel dag: ifall till typ 4 räknas så jaa
Fått en könssjukdom: nej inte va ja vet haha
Varit gravid: nää tur nog
Varit sjuk: usch ja
Varit på begravning: nej
Varit på ett bröllop: nej
Varit ensam hemma: japp
Haft sex nykter: jaao
Haft sex full: nepp (inte va jag vet) ahha
Funderat på självmord: kanske, kommer ej ihåg
Kännt så mycket hat för någon: som fan
Varit med på tv: hmm vettefan

kärlek under 2011..

har du kysst någon? – ja
har du pussat någon? – jaa många
har du varit tillsammans med någon? – öööh
har du varit kär i någon? – aa
har du haft sex med någon? – yess

dina vänner under 2011..

har en vän dött? – nej
har en vän sökt tröst hos dig? – ja
har du sökt tröst hos en vän? – aaa
har du sovit över hos en vän? – jaa
har du varit kär i en vän? – nej
har du fått mer än 5 nya vänner under året? – aa

du under 2011..

har du gråtit? – många ggr
har du skrattat – väääldigt mke
har du kissat på dig? – nej
har du sovit i tält? – jaa några ggr
har du sovit under bar himmel? – jaa
har du varit på grönalund? – vet inte :O  kommer ej ihåg
har du varit på lisseberg? – nej fyfan
har du varit utomlans? – nej
har du varit i en annan stad? – jaa
har du bott hemma? – jaa

när har du som mest..

gråtit under 2011? – slutet av sommarlovet..
skrattat under 2011? – vettefan, alla fylle kvällar/nätter haha






P e l o n ♥


Gomorgon sverige!

Jaha ny ligger man i sängen nyvaken med en trött Ollebolle ;)
Idag ska vi dra ner på stanoch se om vi får lämna in telefon jäveln som jag haft sönder :*
Hare gött puss

Life is weird.

Vad går livet ut på egentligen ? Vrf finns vi människor ? Så helvetes jävla irriterande att inte få veta de!

Torsdag natt.. Har precis kollat klart på Sex And The City 2, fan va kul den är! Men nu ska jag slå om till verkligenheten och få lite sömn, igår så somna jag 6 eller halv 7 -.- Och så  har det vart heeela veckan lång.. Så nu ska jag ta och försöka somna nu! Aja imorn äre fredag och händer inget för mej... För jag är fortfarande lite sjuk och förkyld.. Aja godnatt på er!

Jag saknar Walky och jag saknar att rida!





P e l o n ♥


Bild BOMB från 2011!

Minnen från 2011!















Jag vill va brun igen! Kolla bara lixom!   (<-- jaag till höger)



Det var nåra bilder från Veckan på öland med clara och hennes familj :)





Dagarna spenderade nere vid lillsjön - grillning, tältning och bada o sola, spela kubb och dricka och röka, härliga kvällar!










Alla roliga fester :) Härliga människor man träffat!






sommar och brun - ööh GE MEJ!



Våren och sommaren



Bästa Seven Up - sista sommaren och även året med bästa bus hästen :( Om jag hade råd och tid så skulle jag köpt han direkt. Menmen..






Hösten



Vinter



Börja rida Walky :)

Har massor av bilder från 2011, men dom här får duga, mer orkar jag inte ;)




P e l o n ♥

long time♥

na th al ie♥

Home alone, iallafall snart

Hello babes!
Kanske är dax att vända tillbaka dygnet nu igen? ;)
hahaha var uppe tilll lite över 5 i morse och kollade på Dexter,
min nya drog fyfan!♥
Nej nu ska jag ta bort lite grejs i rummet sen i kväll blire mys med Olle,
fin middag och dexter! ;)
hare gött :*
Pusspusss

Home alone, iallafall snart

Hello babes!
Kanske är dax att vända tillbaka dygnet nu igen? ;)
hahaha var uppe tilll lite över 5 i morse och kollade på Dexter,
min nya drog fyfan!♥
Nej nu ska jag ta bort lite grejs i rummet sen i kväll blire mys med Olle,
fin middag och dexter! ;)
hare gött :*
Pusspusss

Gör väl en sån här då!

En ny!


Namn: Elin Gradin
Piercingar: i näsan, i naveln, 2 i varje öronsnibb och en i den där pluppen man har vid hålet i örat.
Tatueringar: inga men vill tattuera mej över skulderbladen och på revbenen under armhålan om ni fattar ?
Längd: 166 cm kanske
Hårfärg: mörk brun
Fräknar: bara på sommaren haha
Motto: Never give up.

Kär? Nej inte just nu
Önskar du att du bodde någon annanstans? jaa gärna i en egen lägenhet tack
Tycker du att du är attraktiv? nej
Dricker du? jaa
Röker du? Jaa tyvärr, dålig vana

Vilket schampo använder du? hmm olika ;s det som finns hemma

Vilken parfym använder du? olika, just nu har jag britneys spears fantasi och bruno banani den lila

flaskan.

Vad är du rädd för? Att bli ensam(HELT) och att nån i min släkt/kompis krets dör.
Gillar du att tvätta? näjj
Gillar du berg- och dalbanor? aaa men ibland blire för äckligt haha


Senaste...



Filmen du hyrde? hyrde film ? jaadu när fan va de ?
Filmen du köpte? "them" och "fjorton suger"
Låten du hörde: shakira - underneth your clothes = inne på åhlens
Låten du laddade ner? hmm vettefan
Personen du ringde? En på Ica ;) Bestämde möte

Personen som ringde dig? Fredrik tror ja
TV-program du såg? Sex And The City - precis nu ;)
Person du tänkte på? Ingen speciell person


Favorit...



Låt: Eminem - space bound = KÄRLEEK till eminem!

Sak att göra: bli frisk! sen städa rummet, gå på möte, spara pengar tills i sommar

Sport: Ridning, gymmar ibland

Dryck: Coca cola, mjölk

Kläder: mjukis kläder ;) Mysit att gå runt i hemma och i stallet ibland, Annars blire väl jeans

Film: johan falk - gsi och kanske nån skräckis

Bil: vettefan, har ingen favvo

Serie: Grey's Anatomy, Vänner, SATC, Criminal Minds, Gossip girl



Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? ja
Gråtit över en flicka? isf en kompis

Ljugit för någon? ja vem har inte ljugit nångång i sitt liv ?
Varit i slagsmål? haha nej inte riktigt slagsmål iaf
Blivit arresterad? näjj men äckel polisen tog mina öl iaf -.-
Träffat någon från internet IRL? hah jaa



Antal...

Gånger du varit kär? riktigt kär har jag väl vart typ 2 ggr
Gånger ditt hjärta brustit? orkar fan inte räkna..
Hjärtan brustet på grund av dig? vettefan ;s
Tjejer du kysst? pussat på fyllan och det va endast kompisar ;) inga namn
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? nåra st faktiskt :) typ clara, nathalie, steff ööhm sen kommer jag inte ihåg men nån till äre nog.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? det håller man väl inte räkningen på men nåra ggr äre väl, tror ja


Sen'aste...

Boken du läste? åå herregud... ööh ja det kommer jag inte ihåg. Måste vart i skolan nån gång
Personen du fick e-mail av? En lärare som sa att min uppgift grejj var OK -.-
Personen du fick brev av? hmm brev.. jadu CSN tror ja
Personen du fick sms av? Snigge ;)
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Kommer ej ihåg ;s

Saken du köpte? cigg tror ja, eller pizza ;o

Vad har du gjort idag? Vilat och vilat och kollat satc och kollat ännu mer
Var det kul? nej vill va frisk NU!
Brukar du svära mycket? Nejfaan!
När stiger du upp på morgonen? Vardagar blire väl runt kvart i 5 och helger vaknar jag när jag vaknar och det kan va allt från klockan 10 - 2

 

Vad har du på dig? mjukisar och en stor t-shirt
Vad ska du göra ikväll? ööh kolla satc och dricka cola
Vad är du allergisk mot? inget va jag vet
Var har du ont? halsen, huvudet, nacken, ryggen och armen haha
Använder du hårspray? sällan
Kan du stå på händer? njaa hahah
Håkan Hellström eller The Ark? ingen av dom.
Salt eller socker? båda.. salt är bra att ha i mat t ex och socker är ba gott!

Gillar du ketchup? äckligaste som finns!
Är du glad nu? inte spec. ba lite trött på att va sjuk..
Var du glad igår? vettefan, trött på att va sjuk
Vad dansar du till? hmm fest musik (alltså bara när man är full)
Stockholm är...? Rätt naajs!

Göteborg är...? Sjukt fint på kvällarna och underbart :)
Kan du sjunga? vissa säger det, men sj tkr jag inte det
Spaghetti eller makaroner? ööhm, spaghetti. Äre inte typ samma sak egentligen ???
Land du vill besöka? Spanien!


Hittade en bild från tyo augusti 2011 innan jag skulle ut på äventyr med steff i staden ;)
Och nej jag har inte hål i läppen men skulle vilja ha.

(kommer förresten en bild-BOMB sen)
 




P e l o n ♥


take me to youre heaven

hahaha jag och Olle har nyss spenderat 4 timmar i
heaven med Dexter,chips och dricka! Nice!
Nu drar vi ut en stund och gör skogsbo farligt,hahaha eller kanske inte ;)
Puss pår på dig min bästa ♥

S I C K . . .

Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag har haft fullt upp med massor!

Men nu så har jag blivit sjuk oxå.. Natten till måndagen så blev jag sjuk. Feber, riktigt förkyld, ont i hela kroppen (min nacke och rygg typ döödar mej..) + att jag har ont i huvudet oxå och spytt :/ Året började inge bra alls tyvärr :( Menmen!

Nyår var riktigt kul med massor av härligt folk! Men dagen efter var väl inte precis kul, men man mådde väl som man förtjäna antar ja ;) Hoppas ni läsare oxå hade en trevlig kväll/natt! Jag ska iaf ta och blogga och lägga upp lite bilder imorn eller senare, är inte riktigt frisk än och orkar inte blogga så mke, det enda jag kan äta är ostbågar just nu :s Aja får se när jag bloggar igen! Pusss







P e l o n ♥


2011 <3

Massor av minnen har jag från 2011 - sumerar året 2011 som ett helt okej år fast endå inte. Har vart väldigt mke skit, men det blir bra till slut. Så nu tar jag sats för 2012! Lägger allt dåligt bakom mej och hoppas på ett bra år!

Bjuder på bilder! 2011!

















Sommaren på öland med clara och hennes familj - underbart! Och brun blev man! (Y)
Sista sommaren med Seven.. :( Bus Seven!
Massor av solning, jordgubbar och dagar vid lillsjön, festa med steff och annat folk och träffa massa nytt folk!
Helgen i Stockholm! Sonisphere mm (Y) Slipknot! Åååh saknar det! Och det där var bara minnen från sommaren!

När jag har tid och ork så kommer de mer bilder från 2011!




P e l o n ♥

drar ut med sanna


även om jag inte ser det ska jag ta mig dit!!


2011*****




Gud vilket party det blev igår då!!!! Haha Tack olle och Carro som höll mig sällkap och vaken hela natten!och självklart alla från festen! hahahaha !



Gud vad mycket som hänt det här året när man tänker efter!!!
År 2011:
Hur var ditt år?- Sumerar det som ett kämpigt år med mycket motgångar men även framgångar
Har du gråtit?- ja många tårar
Har du skrattat?-hahah japp ;)
Har du mått dåligt?- ja men tiden läker såren :)
Bästa låten?-hahaha hörde den för förstå gången i förrgår men då fåre bli wild one!!!!

Dina vänner 2011
Har en förlorat en vän?- jao
Har du bråkat med en vän?-jao
Vem har fått dig skratta mest?-
Har du vart kär i en vän?- nej :P
Har du fått mer en 5 nya vänner det här äret?- Ja verkligen! :)

Bästa minnet från 2011?
Blir verkligen svårt så mycket att välja mellan men det blir nog allt jag gjort med mina underbara vänner!

vad ska du ta med dig /ändra på från 2011 till 2012?
Jag ska lita mer på mina känslor och jobba på självkänslan, göra grejjer som ligger i huvudet och bara gror runt. Även om mitt hjärta kommer gå i tu till en början kommer det fixa sig, för jag vet så väl att jag verkligen behöver få bort lite tyngd från axlarna!
självklart det vanliga med skolan och allt men även växa som persson! :)


En bild på mig och sanna innan vi gitta ;)